Libnet.ro
UNICEF

10:30

REPORTAJ. Marsul Diversitatii in Bucuresti: Nu suntem doar niste litere - LGBT. Vrem drepturi egale

România Liberă România Liberă,
REPORTAJ. Marsul Diversitatii in Bucuresti: Nu suntem doar niste litere - LGBT. Vrem drepturi egale

Peste o mie de persoane s-au adunat, sambata, la Arcul de Triumf pentru a lua parte la cea de-a 10a editie a Marsului Diversitatii. Copii, adolescenti, parinti, bunici, englezi, finlandezi, romani si spanioli, homosexuali si heterosexuali au militat pentru schimbare. Pentru schimbarea legislatiei pentru persoanele LGBT, pentru schimbarea modului in care sunt perceputi de oameni, pentru schimbarea hate-speech-ului intr-un discurs al acceptarii, al diversitatii. continuă pe România Liberă

Peste 500 de persoane au participat la Marsul diversitatii: Vrem parteneriat civil

Peste 500 de persoane au participat, sambata, la Marsul diversitatii, organizat de Asociatia Accept, in cadrul caruia au militat pentru reglementarea parteneriatului civil. Oricata rezistenta ar manifesta P.

Marsul Diversitatii in Capitala: Persoanele gay isi cer drepturile

Marsul Diversitatii, unde membrii comunitatii gay si sustinatorii lor vor iesi in strada pentru a cere drepturi fundamentale, precum egalitate in drepturi pentru toti cetatenii tarii, indiferent de orientare sexuala, identitate de gen, etnie sau credinte religioase, va avea loc sambata in Capitala.

Traficul din centrul Capitalei, blocat de Marsul Normalitatii si Marsul Diversitatii

Traficul va fi restrictionat sambata, in centrul Capitalei, in timpul Marsului Normalitatii, care are loc de la ora 12. 00, pe traseul Piata Victoriei - Calea Victoriei - Dealul Patriarhiei, si pentru Marsul Diversitatii, de la ora 16. 00, pe traseul Soseaua Kiseleff - Piata Victoriei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )