Libnet.ro
UNICEF

22:30

REPORTAJ. Regele colindelor, Stefan Hrusca, in concert: Mai putin Craciun, mai multa copilarie

Hotnews Hotnews,
 REPORTAJ. Regele colindelor, Stefan Hrusca, in concert: Mai putin Craciun, mai multa copilarie

Stefan Hrusca e un artist unic in industria muzicala din Romania. E singurul colindator care are succes la toata lumea. Nu are concurenta. Pentru ca-mi aduce aminte de copilarie, am vrut musai sa-l vad in actiune. L-am prins la concertul de la Targul de Craciun din Oradea. continuă pe Hotnews

20 cele mai frumoase colinde de Craciun. Stefan Hrusca nu putea lipsi din top!

Momentele in care asculti colinde alaturi de familie si prieteni sunt clipe de magie pura. in ziua de Craciun, colindele romanesti sau straine ne fac viata mai senina. in fiecare an, copiii pornesc la colindat in Ajun de Craciun si colinda cu diferite cantece de sarbatoare pana de Anul Nou. 20 cele mai frumoase colinde .

Psihologul considerat de Einstein genial: Copiii nu sunt mai putin inteligenti decat adultii, pur si simplu gandesc diferit

Psihologul elvetian Jean Piaget a revolutionat teoriile privind dezvoltarea umana, aratand ca, de fapt, copiii nu sunt mai putin inteligenti decat adultii, pur si simplu gandesc diferit. Albert Einstein a numit descoperirea lui Piaget atat de simpla incat doar un geniu s-ar fi putut gandi la asta.

Buget 2020 Multe ministere au bugete diminuate in 2020. Cine va primi mai mult si cine mai putin

Ministerul Finantelor Publice MFP) a publicat bugetul pe 2020 care vine cu cateva surprize. Multe ministere vor primi mai putin bani decat au avut in 2019. Mai jos am luat in considerare alocarea de la buget, nu si veniturile proprii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )