Libnet.ro
UNICEF

01:05

REPORTAJ Spre Marea Unire si Centenar cu masina electrica. Ruta: Bucuresti Alba Iulia si retur. 900 km n 3 zile

Hotnews Hotnews,
 REPORTAJ Spre Marea Unire si Centenar cu masina electrica. Ruta: Bucuresti Alba Iulia si retur. 900 km n 3 zile

Am ales sa plecam din Bucuresti la Alba Iulia, iarna, cu o masina electrica. Nu e tocmai o decizie usoara, data fiind suma de lucruri care pot merge prost pe o distanta totusi mare: aproape 400 de kilometri. Plus retur. Dar pentru ca ne place aventura, iar acum avem o masina electrica a noastra, am zis sa lasam alternativa pe benzina in parcare si sa experimentam un nou road trip electric memorabil. Probabil ca multi dintre voi, cei care cititi aceste randuri, ati aflat deja despre calatoria cu peripetii din 2016, cand de la Bucuresti pana la Sibiu am facut 12 ore cu o masina electrica, din cauza infrastructurii necoapte. Ei bine, lucrurile au mers mult mai bine de data asta, insa emotiile n-au lipsit cu desavarsire. Povestea e lunga si incepe cam asa. continuă pe Hotnews

Dovada ca bancurile cu blonde au pornit de la fapte reale. A mers cu masina electrica in benzinarie - VIDEO

O femeie din Statele Unite demonstreaza ca bancurile cu blonde au pornit de la fapte reale. Tanara a fost filmata in timp ce incearca sa alimenteze cu benzin o masina electrica. Femeia s-a oprit in dreptul st.

VIRALUL ZILEI! Razi in hohote. Cum s-a chinuit o BLONDA sa alimenteze cu benzina masina electrica! (VIDEO)

O blonda a starnit hohote de ras in benzinarie! Cocheta doamna a incercat de zor sa alimenteze cu benzina o masina electrica. Dupa minute bune in care s-a plimbat cu pompa pe lana autoturism,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )