Libnet.ro
UNICEF

23:15

Reprezentanta SEC: E nevoie urgenta de reglementari clare pentru criptomonede

Hotnews Hotnews,
 Reprezentanta SEC: E nevoie urgenta de reglementari clare pentru criptomonede

Este nevoie urgenta de reglementari clare pentru criptomonede, care incep sa fie folosite de companii precum Tesla, Mastercard si BNY Mellon ca o clasa de active alternative, a declarat Hester Peirce, comisar republican al Comisiei americane pentru bursa si valori mobiliare SEC), transmite Reuters, citata de News. ro. Peirce a mai spus intr-un interviu ca este prematur sa fie trasa o concluzie referitoare la cresterea actiunilor GameStop si a altor companii, determinata de investitorii mici de pe reteaua Reddit, dar considera ca este minunat ca o noua generatie de investitori poate participa pe piata. continuă pe Hotnews

Oficiali SUA spun ca este nevoie urgenta de reglementari pentru criptomonede, care incep sa fie folosite de companii

Este nevoie urgenta de reglementari clare pentru criptomonede, care incep sa fie folosite de companii precum Tesla, Mastercard si BNY Mellon ca o clasa de active alternative, a declarat Hester Peirce, comisar republican al Comisiei americane pentru bursa si valori mobiliare SEC), transmite Reuters.

ROUHANI: Am putea avea nevoie de un deceniu pentru a invinge pandemia de coronavirus, in pofida vaccinurilor

Presedintele iranian Hassan Rouhani a declarat sambata ca este posibil sa fie nevoie de ani buni pentru a invinge pandemia de coronavirus, in pofida existentei vaccinurilor, transmite dpa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )