Libnet.ro
UNICEF

16:45

Reprezentanti din industria HoReCa au organizat in Centrul Vechi din Bucuresti, un nou protest

B1 B1,
Reprezentanti din industria HoReCa au organizat in Centrul Vechi din Bucuresti, un nou protest

Reprezentanti din industria HoReCa au organizat marti, in Centrul Vechi din Bucuresti, un nou protest impotriva restrictiilor impuse de autoritati pentru limitarea epidemiei de coronavirus. Acestia si-au. continuă pe B1

Reprezentanti din industria Horeca organizeaza marti un nou protest impotriva conditiilor impuse de autoritati pentru limitarea epidemiei de Covid

Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania anunta un nou protest general, marti, 16 februarie, in intervalul 12. 30, impotriva masurilor impuse de autoritati pentru limitarea epidemiei de Covid-19.

Protest HoReCa in Centrul Vechi, pe acordurile imnului national

Patronii de hoteluri si restaurante si angajatii din HoReCa au organizat, astazi intre 12 si 12:30, un protest in Centrul Vechi. Operatorii din industria ospitalitatii au oprit activitatea timp de jumatate de ora, intre 12. 00 si 12. 30, si au iesit in fata unitatilor proprii, ca un mesaj public pentru autoritati. Pe fundal rasuna imnul national.

Cum vrea UE sa rezolve criza din industria auto si de ce s-ar putea sa fie prea tarziu

UE vrea sa se implice in criza cu care se confrunta acum producatorii auto, care au probleme cu aprovizionarea de semiconductori. 2021 vine cu provocari uriase pentru industria auto, care se.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )