Libnet.ro
UNICEF

19:00

Reprezentantii FMI, mai pesimisti decat Guvernul. ingrijorari cu privire la deficit si lipsa investitiilor

Adevărul Adevărul,
Reprezentantii FMI, mai pesimisti decat Guvernul. ingrijorari cu privire la deficit si lipsa investitiilor

Reprezentantii Fondului Monetar International sunt mai pesimisti decat Guvernul in ceea ce priveste prognozele, ei exprimand ingrijorari cu privire la deficitul Romaniei si lipsa unor investitii. continuă pe Adevărul

HOROSCOP de vara. Berbecii sunt mai sensibili decat in mod normal, Taurii au nevoie sa stea cu prietenii

Berbec: Copilul Esti mai sensibil decat in mod normal pe timp de vara. Vrei sa stai cat mai mult timp acasa, pentru a putea petrece timp de calitate cu tine si cu oamenii importanti din viata.

Cutremurele influenteaza marile si oceanele mai rapid decat schimbarile climatice

Exista un nou motiv de ingrijorare pentru mediul inconjurator: efectele pe termen lung ale cutremurelor. Seis-mele majore pot determina cresterea nivelului marii intr-un ritm mult mai rapid decat o fac modificarile climatice si ar trebui sa fie considerate un motiv mai important de ingrijorare pentru unele dintre natiunile care locuiesc pe insulele din Oceanul Pacific.

Deficitul bugetar a sarit de la 0.5% in martie la peste 1.1% in aprilie. Cheltuielile Statului au crescut mai rapid decat veniturile. Doar cele de personal au urcat cu 26%

Executia bugetului general consolidat, conform datelor operative de executie, s-a incheiat pe primele patru luni ale anului 2019 cu un deficit de 11,4 miliarde de lei, respectiv 1,1% din PIB, se arata in datese publicate luni de catre Ministerul Finantelor. Practic, cheltuielile au crescut mai rapid decat veniturile, ceea ce a adancit dezechilibrul bugetului. Cheltuielile de personal de pilda sunt cu 26,0% mai mari fata de cele realizate in primele patru luni ale anului 2018, cresterea fiind determinata de majorarile salariale acordate in temeiul Legii cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

Papa Francisc, la Blaj: Aceste tinuturi cunosc bine ceea ce inseamna suferinta oamenilor atunci cand greutatea ideologiei sau a regimului este mai puternica decat viata

Papa Francisc a spus, duminica, pe Campia Libertatii de la Blaj, in fata a peste 100. 000 de persoane, ca in aceste tinuturi este cunoscuta suferinta oamenilor atunci cand greutatea ideologiei sau a regimului este mai puternica decat viata. Voi ati suferit din cauza discursurilor si actiunilor bazate pe discreditare, a spus Suveranul Pontif. De asemenea, el i-a indemnat pe oameni la pastrarea credintei si la lupta impotriva unor noi ideologii care, intr-un mod subtil, incearca sa se impuna si sa-i dezradacineze pe oameni din cele mai bogate traditii ale lor culturale si religioase.

Viorica Dancila a cerut MAI un raport detaliat cu privire la efectele inundatiilor

Premierul Viorica Dancila a cerut Ministerului Afacerilor Interne MAI) un raport detaliat cu privire la efectele inundatiilor si fenomenelor meteorologice periculoase produse in ultimele zile, se arata intr-un.

PNL si USR au trecut la jigniri. Liderii USR-PLUS vor abandona Basarabia in ghearele Rusiei. Caramitru: Imbecil. Mai manipulator si mai josnic decat Dragnea

PNL si USR au inceput au dat startul atacurilor reciproce, dupa ce liberalul Mihail Neamtu a spus despre liderii USR-PLUS ca nu le pasa de crestinism, patriotism si istorie si ca vor abandona Basarabia in ghearele Rusiei. De cealalta parte, fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, a spus despre Neamtu ca este un imbecil si ca e mai manipulator si josnic decat Dragnea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )