Libnet.ro
UNICEF

22:45

Republica Moldova are un nou Guvern: Executivul format de Valeriu Strelet a primit votul de incredere al Parlamentului

B1 B1,
Republica Moldova are un nou Guvern: Executivul format de Valeriu Strelet a primit votul de incredere al Parlamentului

Republica Moldova are un nou Guvern. Executivul condus de Valeriu Strelet a primit joi votul de incredere al Parlamentului de la Chisinau, informeaza Unimedia. Votul dat de Legislativ vine dupa o dezbatere asupra. continuă pe B1

Valeriu Strelet, desemnat de presedintele moldovean sa formeze un nou Guvern

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat luni seara decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier, dupa ce a fost propus de Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova PLDM), informeaza.

Republica Moldova: Nicolae Timofti a semnat decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat luni seara decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier, dupa ce a fost propus de catre Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova PLDM),.

Republica Moldova: Liderii noii coalitii au finalizat programul de guvernare

Discutiile din cadrul noii coalitii din Republica Moldova, cu privire la programului de guvernare, s-au incheiat, documentul urmand sa fie prezentat joi in Parlament de catre premierul desemnat Valeriu Strelet,.

Dorin Chirtoaca: Republica Moldova ar putea fi preluata de catre Moscova

Republica Moldova nu-si mai permite sa perpetueze instabilitatea politica, deoarece Moscova sta la panda si ar putea sa anexeze Republica Moldova, daca aceasta va continua sa comita greseli, a declarat prim-vicepresedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoaca pentru Radio France Internationale.

Spania a ratificat Acordul de Asociere dintre Uniunea Europeana si Republica Moldova

Majestatea Sa Regele Felipe al VI-lea al Spaniei a semnat Acordul de Asociere dintre Uniunea Europeana si Republica Moldova, dupa ce a fost autorizat de Parlamentul de la Madrid.

Republica Moldova esueaza in a le garanta cetatenilor sai un trai decent

Republica Moldova a aderat la Declaratia Universala a Drepturilor Omului cu 25 de ani in urma. Cu toate acestea tara nu reuseste sa garanteze pe deplin cetatenilor sai drepturile si libertatile fundamentale.

Turismul medical, tot mai popular in randul strainilor care vin in Republica Moldova

Desi este o tara saraca, Republica Moldova devine o destinatie turistica din ce in ce mai importanta pentru cetatenii din Occident. Aceasta este aleasa, insa, nu pentru turismul convetional, ci pentru o forma de turism mai putin obisnuita, aparut relativ recent la noi - turismul medical. Strainii sunt atrasi de serviile medicale de calitate inalta si destul de accesibile ca pret. Cei mai multi vin pentru tratamente dentare.

Detinutii din Republica Moldova vor fi monitorizati electronic

Detinutii din Republica Moldova sau persoanele care au primit pedepse penale vor fi supravegheati printr-un program de monitorizare electronica. Acesta presupune urmarirea lor cu ajutorul unor bratari electronice atasate de corp. Sistemul ar permite reducerea cheltuielilor pentru intretinerea detinutilor si reabilitarea mai rapida a acestora.

Gheorghe Gorincioi, fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova, gasit spanzurat

Gheorghe Gorincioi, fostul presedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului din Republica Moldova, a fost gasit spanzurat de un copac in curtea casei pe care o avea in satul Parata, Dubasari. Acesta a fost.

Premierul desemnat la Chisinau, unul dintre cei mai bogati oameni din Republica Moldova

Valeriu Strelet, desemnat premier al Republicii Moldova dupa demisia fostului sef al Guvernului de la Chisinau, la inceputul lunii iunie, este unul dintre cei mai bogati moldoveni. Strelet, membru de 22 de ani al Parlamentului, are o casa de lux, doua apartamente, trei terenuri, trei automobile si detine actiuni la trei companii care au facut afaceri cu statul, scriu jurnalistii Rise. md.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2206 seconds )