Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova: Campanie anti-Romania, in restaurantele La placinte. Am fost eliberati de poporul sovietic (FOTO)

B1 B1,
Republica Moldova: Campanie anti-Romania, in restaurantele La placinte. Am fost eliberati de poporul sovietic (FOTO)

O campanie anti-Romania este dusa in localurile din lantul La placinte din Republica Moldova, unde este promovata ideea ca moldovenii suferit sub ocupatie romaneasca si au fost. continuă pe B1

Tentativa de contrabanda esuata: Un camion din Republica Moldova a fost oprit in Buftea. Au fost depistate tigari in valoare de 140.000 de euro

Politia romana a oprit in trafic, in regiunea Buftea, un TIR, ce venea din Republica Moldova, miercuri, 22 iunie. in peretii acestuia au fost gasite peste 78. 000 de pachete de tigari, marca Plugarul.

Leanca, despre activitatea lui Gofman: 20 de miliarde de dolari, din Rusia, s-au spalat in Republica Moldova

Fostul premier al Republicii Moldova, Iurie Leanca, a declarat ca, in timp ce Mihail Gofman era director-adjunct al Serviciului de prevenire si combaterii spalarii banilor, in Republica Moldova s-au spalat 20 de miliarde de dolari, bani proveniti din Federatia Rusa.

Orange a incheiat o mega-tranzactie in Republica Moldova: A cumparat Sun Communications, cel mai mare furnizor de cablu TV

Orange a cumparat cel mai mare furnizor de cablu TV din Republica Moldova, si anume, Sun Communications, care are peste 100. 000 de clienti. Tranzactia va permite Orange sa intre pe piata de servicii fixe.

O femeie din Republica Moldova si-a priponit sotul ca sa nu mearga la baut (FOTO)

O femeie din satul Ciorna, raionul Rezina, Republica Moldova, a recurs la o metoda unica pentru a isi face sotul sa nu mai bea. Aceasta l-a priponit pe barbat dupa ce s-a intors acasa,.

Rafinaria Rafo Onesti, cumparata de un grup de oameni de afaceri din Republica Moldova. Ce planuri are noul proprietar

Noul proprietar al rafinariei Rafo Onesti este compania austriaca Andres Capital GmbH. Aceasta este controlata de un grup de oameni de afaceri din Moldova, printre care si Vitali Cebanu, potrivit presei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )