Libnet.ro
UNICEF

12:15

Republica Moldova: Fostul deputat Cristian Rizea, cercetat penal pentru fals in declaratii in legatura cu obtinerea cetateniei moldovenesti

B1 B1,
Republica Moldova: Fostul deputat Cristian Rizea, cercetat penal pentru fals in declaratii in legatura cu obtinerea cetateniei moldovenesti

Procurorii din Republica Moldova au deschis un dosar penal pe numele fostului deputat Cristian Rizea, care este acuzat ca a obtinut ilegal cetatenia Republicii Moldova, informeaza radiochisinau. md. Rizea este. continuă pe B1

Fostul deputat Cristian Rizea a comis fals in declaratii pentru a obtine cetatenia Rep. Moldova

Fostul deputat Cristian Rizea ar fi comis fals in declaratii in procesul acordarii cetateniei Republicii Moldova, informeaza miercuri deschide. md citand Parchetul General de la Chisinau.

Realitatea Plus, amendata cu 50.000 de lei pentru acuzatiile facute de fostul deputat Cristian Rizea

Postul de televiziune Realitatea Plus a fost amendat cu 50 mii lei pentru acuzatii fara nicio proba care au culminat cu una de crima.

Cristian Rizea risca inchisoare si in R. Moldova. Procurorii au stabilit ca ex-deputatul roman a obtinut cetatenia moldoveneasca prin incalcarea legislatiei

Procurorii din Republica Moldova au stabilit ca fostul deputat roman Cristian Rizea, condamnat definitiv la patru ani si opt luni de inchisoare cu executare in Romania, a comis ilegalitati de natura penala atunci cand a obtinut cetatenia moldoveneasca. Mai exact, Rizea a facut declaratii false in procesul de dobandire a cetateniei.

Alegeri parlamentare 2020. 37.632 alegatori au votat in Republica Moldova

Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova, Daniel Ionita, a anuntat, duminica noapte, ca 37. 632 alegatori au votat in Republica Moldova, cei mai multi la Sectia Consulara. Multumesc alegatorilor pentru un vot democratic si responsabil in conditii dificile de pandemie, a transmis ambasadorul.

EXCLUSIV: Fiul Svetlanei Serghei dovedeste cu acte ca Dr. Lana e medic estetician in Republica Moldova. De ce nu a obtinut avizele legale in Romania - FOTO

Fiul Svetlanei Serghei, Rares Mihai, arata ca mama lui este medic cu 16 ani de studii la Chisinau, Republica Moldova, si este nemultumit de fapul ca presa o numeste pe aceasta fals medic estetician. Tanarul a trimis fotografii din care reiese ca Dr. Lana are o clinica autorizata in Chisinau si spune ca pandemia a intarziat procesul de autorizare a clinicilor pe care mama sa le detine in Romania.

Seful Delegatiei Uniunii Europene la Chisinau a criticat evolutia reformelor in Republica Moldova

Seful Delegatiei Uniunii Europene la Chisinau, Peter Michalko, a criticat evolutia reformelor in Republica Moldova, prevazute in Acordul de Asociere. in cadrul celei de-a VII-a editiei a Forumului privind.

Basescu anunta intrarea in Parlament a PMP: Si-a luat aurul inapoi din ultimele 5 sectii de votare numarate din Republica Moldova!

Alegeri parlamentare 2020. Europarlamentarul Traian Basescu afirma ca PMP si-a luat aurul inapoi din ultimele cinci sectii de votare numarate din Republica Moldova.

Florin Roman (PNL): Se contureaza o majoritate in jurul PNL, cu USR, UDMR si PMP Voturile din Republica Moldova ii vor ajuta pe cei de la PMP sa faca pragul de 5% (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, este de parere ca viitoarea majoritate parlamentara se va coagula in jurul liberalilor, cu cei de la USR, UDMR si PMP, explicand ca voturile din Republica Moldova vor ajuta.

Florin Roman (PNL): Se contureaza o majoritate in jurul PNL, cu USR, UDMR si PMP Voturile din Republica Moldova ii vor ajuta pe cei de la PMP sa faca pragul de 5% (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, este de parere viitoarea majoritate parlamentara se va coagula in jurul liberalilor, cu cei de la USR, UDMR si PMP, explicand ca voturile din Republica Moldova vor ajuta.

Alegeri parlamentare 2020. Probleme raportate la sectiile de vot din Republica Moldova

Cetatenii romani din Republica Moldova intampina dificultati in sectiile de votare din Chisinau. in cadrul scrutinului pentru alegerile parlamentare de duminica, 6 decembrie, in mai multe sectii, timpul.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )