Libnet.ro
UNICEF

16:45

Republica Moldova |Igor Dodon, surprins in timp ce primeste de la Vlad Plahotniuc o sacosa in care s-ar afla bani: Este o reglare de conturi intre gruparile mafiote (VIDEO)

B1 B1,
Republica Moldova |Igor Dodon, surprins in timp ce primeste de la Vlad Plahotniuc o sacosa in care s-ar afla bani: Este o reglare de conturi intre gruparile mafiote (VIDEO)

Igor Dodon este protagonistul informatiei momentului in Republica Moldova. Presedintele moldovean este acuzat ca a primit o sacosa plina cu banidin partea oligarhului VladimirPlathotniuc. Iurie. continuă pe B1

Republica Moldova |Igor Dodon, surprins in timp ce primeste de la Vlad Plahotniuc o sacosa in care s-ar afla bani: Este o reglare de conturi intre gruparile mafiote (VIDEO)

Igor Dodon este protagonistul informatiei momentului in Republica Moldova. Presedintele moldovean este acuzat ca a primit o sacosa plina cu banidin partea oligarhului VladimirPlathotniuc. Iurie.

Dodon filmat cand lua spaga de la Plahotniuc. Aceasta filmare merita cel putin o revolutie

O filmare in care presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, lua spaga de la Vladimir Plahotniuc, ar fi trebuit sa determine cel putin o revolutie. insa in Republica Moldova nimic nu mai mira si nu mai misca pe nimeni: procuratura a precizat ca nu s-a depus in mod oficial plangere, iar presedintele afirma ca nu stia ce este in punga.

Igor Dodon, reactie la accidentul rutier din Chisinau: Solicit Guvernului sa inaspreasca masurile de control al respectarii regulilor de circulatie rutiera

Accidentul cumplit din centrul Chisinaului, din noaptea de duminica, 17 mai, a provocat reactii si la Presedintie. Igor Dodon a anuntat ca solicita Guvernului ca, in regim de urgenta, sa inaspreasca masurile de control al respectarii regulilor de circulatie rutiera si in special, a regimului de viteza. Potrivit lui, depasirea vitezei este cauza principala a accidentelor rutiere din Moldova.

CORONAVIRUS |Sapte persoane din echipa care a fost in Republica Moldova, testate pozitiv

Sapte persoane din echipa de medici si asistenti medicali romani care a participat la o misiune in Republica Moldova, unde a acodat sprijin in lupta impotriva epidemiei cu Covid-19, au fost testati pozitiv cu.

Numarul romanilor infectati din echipa de sprijin care lucrat in Republica Moldova a ajuns la sapte

Sapte oameni din cadrul echipei romanesti care a lucrat in sprijinul medicilor din Republica Moldova.

Sapte persoane din echipa medicala care a fost in Republica Moldova, depistate cu noul coronavirus

Sapte persoane care au revenit in Romania, sambata, dupa o misiune umanitara de 14 zile in Republica Moldova, au fost depistate cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, la intampinarea echipei de medici si asistenti medicali romani care a participat la o misiune in Republica Moldova (VIDEO)

Echipa de medici si asistenti medicali romani care a participat la o misiune in Republica Moldova, unde a acodat sprijin in lupta impotriva epidemiei cu noul coronavirus, s-a intors, sambata, in tara,.

Unul dintre medicii aflati in misiune in Republica Moldova, infectat cu noul coronavirus. Toti membrii echipajului, testati in Vama Albita

Unul dintre medicii care au participat la misiunea umanitara din Republica Moldova a fost depistat pozitiv la COVID-19, fiind preluat cu izoleta din Vama Albita si transportat cu elicopterul in localitatea de domiciliu.

Medicii si asistentii medicali aflati in misiune in Republica Moldova, intampinati la intoarcere de Orban, Arafat si Tataru

Medicii si asistentii medicali care au revenit in Romania, sambata, dupa o misiune umanitara de 14 zile in Republica Moldova au fost intampinati la vama Albita de catre premierul Ludovic Orban, de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, si de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )