Libnet.ro
UNICEF

21:30

Republica Moldova, intre parcurs european si europenizare cu o justitie nereformata

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova, intre parcurs european si europenizare cu o justitie nereformata

Politicienii de la Chisinau blocheaza reforma justitiei la fel cum procedau si politicienii de la Bucuresti in perioada 2000-2004 in Romania. Fara o reforma a justitiei nu se poate avansa in directia europenizarii Republicii Moldova. Oricat am critica parcursul european al Romaniei experienta ei poate fi impartasita si Republicii Moldova. continuă pe Adevărul

Comisarul european pentru justitie: Aproape 6.000 de europeni s-au alaturat grupurilor jihadiste din Siria

Comisarul european pentru justitie anunta ca intre 5. 000 si 6. 000 de europeni au plecat in Siria sa se alature gruparilor jihadiste. Vera Jourova recunoaste insa ca numarul europenilor jihadisti.

ANALIZA Imaginea Rusiei in estul Europei, grav afectata de razboiul dus in Ucraina. Cum si-au schimbat perceptia fata de Moscova cetatenii din Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria

Care este pretul platit de Rusia pentru anexarea ilegala a Crimeei si declansarea conflictului din estul Ucrainei? Pe langa costurile politice si economice, politica expansionista a Kremlinului a determinat o radicalizare a perceptiilor fata de Rusia in estul Europei. Cele mai recente sondaje de opinie arata o crestere a perceptiei negative fata de Moscova in Romania, Republica Moldova, Bulgaria si Ungaria, pe fondul deselor amenintari ale liderilor rusi fata de extinderea NATO.

Japonia ofera banipentru modernizarea scolilordinRepublica Moldova

Japonia a acordat un grant de 980. 000 de dolari pentru modernizarea scolilor din Republica Moldova. Astfel, in peste 1. 000 de institutii de invatamant, inclusiv in regiunea transnistreana si UTA Gagauzia, vor fi dezvoltate sisteme de sanitatie si baza tehnico-materiala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )