Libnet.ro
UNICEF

15:15

Republica Moldova, izolata de Gazprom. Provocarile gazoductului Ungheni-Chisinau. Poate gazul romanesc sa dejoace sahul rusesc din Moldova?

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova, izolata de Gazprom. Provocarile gazoductului Ungheni-Chisinau. Poate gazul romanesc sa dejoace sahul rusesc din Moldova?

Romania poate fi marea sansa a Republicii Moldova daca aceasta vrea sa isi sporeasca substantial securitatea energetica prin diversificarea resurselor de aprovizionare cu gaz natural. Constructia gazoductului BRUA, prelungirea pana la Chisinau a interconectorului Iasi-Ungheni si prezenta americanilor de la Exxon in Marea Neagra ridica substantial miza jocului in regiune. continuă pe Adevărul

Republica Moldova, izolata de Gazprom. Provocarile gazoductului Ungheni - Chisinau. Poate gazul romanesc sa dejoace sahul rusesc din Moldova?

Romania poate fi marea sansa a Republicii Moldova daca aceasta vrea sa isi sporeasca substantial securitatea energetica prin diversificarea resurselor de aprovizionare cu gaz natural. Constructia gazoductului BRUA, prelungirea pana la Chisinau a interconectorului Iasi - Ungheni si prezenta americanilor de la Exxon in Marea Neagra ridica substantial miza jocului in regiune.

Din Republica Moldova vor fi operate zboruri directe spre Elvetia

Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri, 15 noiembrie, semnarea Acordului dintre Executivul Republicii Moldova si Consiliul Federal Elvetian privind serviciile aeriene regulate. Documentul reglementeaza posibilitatea operarii zborurilor directe intre cele doua state.

Republica Moldova: O a treia comisie parlamentara a votat pentru introducerea termenului limba romana in Constitutie

Proiectul de lege cu privire la modificarea art. 13 din Constitutia Republicii Moldova, ce prevede inlocuirea sintagmei limba moldoveneasca cu limba romana, a fost avizat favorabil, miercuri, de Comisia parlamentara pentru protectie sociala, sanatate si familie din Legislativul de la Chisinau, informeaza Deschide. md.

Scrisoarea pe care o tanara din America le-a scris-o parintilor biologici din Republica Moldova: Va sunt atat de recunoscatoare ca m-ati dat in adoptie...

O tanara de 27 de ani din America, adoptata la varsta de 5 ani dintr-un orfelinat din Chisinau, isi cauta, de aproape doi ani, parintii si fratii naturali. Le-a scris celor care i-au dat viata o scrisoare emotionanta in care le spune ca-i iubeste si cat de mult s-ar bucura sa-i cunoasca in primavara anului viitor, cand va ajunge in Romania si Moldova.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )