Libnet.ro
UNICEF

09:01

Republica Moldova: Partidul Democrat a cerut suspendarea presedintelui Igor Dodon

B1 B1,
Republica Moldova: Partidul Democrat a cerut suspendarea presedintelui Igor Dodon

Un grup de deputati din Partidul Democrat a depus vineri la Curtea Constitutionala a Republicii Moldova o cerere de suspendare temporara din functie a presedintelui Igor Dodon, scrie radiochisinau. md. Acestia. continuă pe B1

Anatol Taranu: Suspendarea din functie a lui Igor Dodon creeaza o imagine proasta pentru Republica Moldova

Analistul politic Anatol Taranu crede ca suspendarea creeaza o imagine proasta pentru Republica Moldova. Procedura respectiva spune ca legalitatea nu este respectata, legile nu sunt perfecte si nu sunt scrise in asa fel incat sa nu lase nicio posibilitate pentru demnitari sa ocoleasca normele legale, transmite IPN.

Caz socant in Republica Moldova. O tanara mama si-a injunghiat copilul de zece ani in timpul mesei

Caz socant in Republica Moldova. O mama si-a injunghiat propriul copil in timp ce stateau la masa. Copilul de zece ani se afla la masa cu mama lui, care l-a injunghiat de mai multe ori, potrivit.

O fetita in varsta de zece ani, accidentata mortal pe trecerea de pietoni. La volan se afla un cetatean din Republica Moldova

Accident mortal, marti seara, in comuna prahoveana Loloiasca. O fetita in varsta de zece ani a murit dupa ce a fost livita de o masina condusa de un cetatean din Republica Moldova.

PDM cere suspendarea lui Igor Dodon, dupa ce presedintele a refuzat sa numeasca in functii noii ministri

Un grup de deputati ai Partidului Democrat a depus vineri, 21 septembrie, o sesizare la Curtea Constitutionala prin care solicita constatarea circumstantelor care justifica interimatul functiei de presedinte al Republicii Moldova in vederea exercitarii atributiilor constitutionale de numire a candidatilor la functia de ministri propusi de prim-ministru, dat fiind refuzul repetat al sefului statului de a numi noii ministri.

Cinci ambasadori noi in Republica Moldova

Presedintele Igor Dodon a primit joi, 20 septembrie, scrisorile de acreditare din partea a cinci ambasadori noi, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )