Libnet.ro
UNICEF

19:30

Republica Moldova, in prag de alegeri parlamentare: Regimul Plahotniuc a facut BLAT cu regimul PSD. Dedesubturile DICTATURII lui Satanel...

B1 B1,
Republica Moldova, in prag de alegeri parlamentare: Regimul Plahotniuc a facut BLAT cu regimul PSD. Dedesubturile DICTATURII lui Satanel...

Republica Moldova se framanta inaintea alegerilor parlamentare, care ar trebui sa dea poporului noi conducatori si o viata mai buna. Dar, cine conduce Basarabia vecina si care sunt implicatiile atitudinii. continuă pe B1

Analiza. Alegerile din Republica Moldova un test intre o alegere pro-rusa sau pro-europeana

Alegerile parlamentare din Republica Moldova, care vor avea loc pe 24 februarie, ar putea genera un Parlament difuz, intarind clivajul dintre fortele pro-ruse si cele pro-occidentale, intr-o vreme in care ingrijorarile legate de coruptia si starea democratiei de acolo i-a degradat relatiile cu Uniunea Europeana, scrie Reuters.

Republica Moldova este dovada ca sferele de influenta nu sunt desuete

Pe 17 noiembrie 2014, in Sydney, Australia, Angela Merkel denunta gandirea depasita a sferelor de influenta, pe fundalul anexarii Crimeii de catre Federatia Rusa. Peste patru ani si jumatate, cu ocazia alegerilor parlamentare din Republica Moldova, este greu de spus cetatenilor moldoveni ca destinul lor nu este intins si deformat de tavalugul razboiului dintre Est si Vest, dintre un trecut dureros si un viitor imprevizibil.

Sustinatorii candidatului George Simion in alegerile pentru Parlamentul European, interzisi in Republica Moldova

Caravana ,,Romania MARE in Europa a candidatului independent in alegerile pentru Parlamentul European, George Simion, a fost interzisa in Republica Moldova. Politistii de frontiera nu au permis accesul in Republica Molodva a microbuzului tricolor in care se aflau sustinatorii lui George Simion, care urmau sa ajunga la Chisinau la intrevederi cu cetatenii.

Sondaj: Aproape jumatate din alegatori ar vota cu Socialistii la parlamentarele din Republica Moldova

Asociatia Sociologilor si Demografilor din Moldova a prezentat un nou sondaj de opinie luni, 18 februarie, cu doar o saptamana inainte de alegeri. Studiul arata ca 43,4% din alegatori ar vota pentru Partidul Socialistilor la parlamentarele de la Chisinau.

Cativa jurnalisti care aveau planificate interviuri cu Igor Dodon, interzisi in Republica Moldova. Reactia Presedintiei

Autoritatile de la Chisinau au interzis din nou accesul pe teritoriul Republicii Moldova a doua echipe de jurnalisti a posturilor de televiziune NTV si Rossia1 din Federatia Rusa, care aveau preconizate interviuri cu Igor Dodon, anunta serviciul de presa al Presedintiei.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )