Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova si votul uninominal: aceeasi Marie cu alta palarie

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova si votul uninominal: aceeasi Marie cu alta palarie

Votul uninominal reprezinta doar o fumigena aruncata alegatorilor din Republica Moldova si prin care mafia politica va continua sa detina controlul asupra statului. continuă pe Adevărul

Republica Moldova si Votul Uninominal: aceeasi Marie cu alta palarie

Votul Uninominal reprezinta doar o fumigena aruncata alegatorilor din Republica Moldova si prin care mafia politica va continua sa detina controlul asupra statului.

Proiectele privind votul uninominal si mixt au fost comasate

Parlamentul a decis comasarea proiectului democratilor cu privire la votul uninominal cu proiectul socialistilor cu privire la votul mixt. Pentru comasarea celor doua initiative au votat 74 de deputati. Proiectul urmeaza sa aiba ca baza initiativa socialistilor, care prevede sistemul mixt, transmite IPN.

Controlorii unui tren care mergea dinspre Republica Moldova spre Bucuresti, prinsi ca faceau contrabanda cu tigari

Controlorii unui tren care mergea dinspre Republica Moldova spre Bucuresti au fost prinsi de politistii ilfoveni cu peste 7. 500 de pachete de tigari pe care le transportau ilegal, intr-o cuseta.

Contrabanda cu tigari facuta de controlorii unui tren Prietenia, care mergea dinspre Republica Moldova spre Bucuresti

Controlorii unui tren care mergea dinspre Republica Moldova spre Bucuresti au fost prinsi de politistii ilfoveni cu peste 7. 500 de pachete de tigari pe care le transportau ilegal, intr-o cuseta.

Contrabanda cu tigari facuta de controlorii unui tren care mergea dinspre Republica Moldova spre Bucuresti

Controlorii unui tren care mergea dinspre Republica Moldova spre Bucuresti au fost prinsi de politistii ilfoveni cu peste 7. 500 de pachete de tigari pe care le transportau ilegal, intr-o cuseta, potrivit ne.

Romania si Republica Moldova elaboreaza un plan comun de implementare a proiectelor de interconectare energetica

Ministerul Economiei din tara noastra si institutia omonima din Republica Moldova au convenit sa elaboreze si sa puna in aplicare, pana la 15 mai, un plan comun de implementare a proiectelor de interconexiune a retelelor de transport energie electrica si gaze din cele doua tari, se arata intr-un comunicat al ministerului de la Chisinau.

Premierul Turciei se deplaseaza in Republica Moldova pentru o vizita oficiala cu ocazia Congresului Gagauzilor din intreaga lume

Vineri, 5 mai, premierul turc Binali Yildirim va pleca intr-o vizita de stat de 2 zile in Republica Moldova. Invitatia a fost facuta de omologul sau moldovean, Pavel Filip, si vine cu ocazia.

Moldova va avea un sistem electoral mixt. Democratii renunta la votul uninominal: A fost un compromis pentru binele tarii VIDEO

Sistemul mixt este un compromis intre sistemul uninominal si cel proportional. Afirmatia apartine presedintelui Parlamentului, Andrian Candu, facuta in cadrul unui briefing de presa vineri, 5 mai. Speaker-ul a anuntat ca democratii vor sustine trecerea la votul mixt, propus de Igor Dodon si promovat in Legislativ de socialisti, insa vor solicita introducerea unor modificari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )