Libnet.ro
UNICEF

13:30

Republicanii au cerut oficial amanarea cu 14 zile a certificarii alegerilor din Michigan, pentru un audit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Republicanii au cerut oficial amanarea cu 14 zile a certificarii alegerilor din Michigan, pentru un audit

Presedintele american Donald Trump a continuat, sambata, sa sustina ca alegerile prezidentiale au fost fraudate, iar Partidul Republican a cerut in mod oficial amanarea cu 14 zile a certificarii rezultatului votului in statul Michigan, pentru efectuarea unui audit in comitatul Wayne, care include orasul Detroit, unde alegatorii s-au exprimat cu o larga majoritate in favoarea democratului Joe Biden, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Slujbele din interiorul moscheilor vor fi suspendate pentru o perioada de 14 zile

Muftiatul Cultului Musulman din Romania a anuntat ca toate slujbele religioase in interiorul lacasurilor de cult islamic din municipiu vor fi suspendate pentru o perioada de 14 zile, dupa ce autoritatile au decis carantinarea orasului Constanta.

Manastirea Lainici, in carantina pentru 14 zile. Staretul Ioachim Parvulescu, infectat cu COVID-19

Directia de Sanatate Publica Gorj a decis ca Manastirea Lainici sa intre in carantina pentru o perioada de 14 zile, in contextul depistarii mai multor cazuri de COVID-19, inclusive la staretul Ioachim.

Carantina prelungita cu alte 14 zile in Zalau si alte doua orase din Salaj

Carantina va fi prelungita cu alte 14 zile in orasele Zalau, Cehu Silvaniei si Jibou din judetul Salaj. Zalau a fost primul municipiu resedinta de judet din Romania care a intrat in carantina, in 5 noiembrie, cand rata de infectare era 8,47 la mia de locuitori, iar acum a ajuns la 8,72.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )