Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reputatia presedintelui Emmanuel Macron, puternic afectata de protestele vestelor galbene

Adevărul Adevărul,
Reputatia presedintelui Emmanuel Macron, puternic afectata de protestele vestelor galbene

Perceput ca un erou al luptei impotriva populismului dupa ce a invins-o pe reprezentanta extremei-drepte in alegerile prezidentiale, Emmanuel Macron si-a vazut reputatia internationala profund afectata ca urmare a modului in care a gestionat protestele vestelor galbene, releva France-Presse. continuă pe Adevărul

Propaganda rusa acuza SUA ca a instrumentat protestele vestelor galbene din Franta, pentru a-l pedepsi pe Macron

De duminica, presa guvernamentala rusa scrie ca protestele vestelor galbene din Franta sunt asemanatoare cu revolutiile culorilor care au zguduit in ultimii ani mai multe foste republici sovietice si nu ezita sa puna aceasta miscare de fronda pe seama Statelor Unite, care ar dori astfel sa-l pedepseasca pe Emmanuel Macron pentru faptul ca l-a criticat pe Donald Trump si a sustinut crearea unei armate europene, scrie AFP.

Protestele vestelor galbene. Deputati de stanga din Franta pregatesc o motiune de cenzura impotriva guvernului

Deputatii francezi de stanga si extrema-stanga, nemultumiti de raspunsurile la criza vestelor galbene, vor depune luni o motiune de cenzura impotriva guvernului, a afirmat joi liderul Partidului Socialist, Olivier Faure, relateaza FranceSoir.

VIDEO Protestele vestelor galbene. Barbat care ar fi ncercat sa jefuiasca un magazin, lovit brutal cu bastoanele si picioarele de catre politistii francezi, desi acesta era deja la pamnt

O inregistrare video in care un barbat este batut cu bestialitate de catre politistii francezi, in timpul protestelor vestelor galbene, a devenit virala pe Facebook si pe Twitter, relateaza Liberation.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )