Libnet.ro
UNICEF

21:45

RESPECT pentru romani!. The Guardian, VIDEO EMOTIONANT despre protestele din Piata Victoriei: Cea mai mare miscare dupa caderea comunismului (VIDEO)

B1 B1,
RESPECT pentru romani!. The Guardian, VIDEO EMOTIONANT despre protestele din Piata Victoriei: Cea mai mare miscare dupa caderea comunismului (VIDEO)

Presa britanica este cu ochii pe miscarile politice de la Bucuresti. Jurnalistii de la The Guardian au realizat un scurt filmulet despre protestele din Piata Victoriei, videoclip ce a atras reactii din. continuă pe B1

The Guardian a publicat, pe pagina de Facebook, un clip video cu momente surprinse in timpul protestelor din Romania

Publicatia The Guardian continua sa urmareasca demersul protestelor din tara noastra si relateaza, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook, despre cele mai ample demonstratii de la caderea comunismului. Randurile sunt insotite si de un clip video, cu momente, surprinse in imagini, pe parcursul celor doua saptamani de proteste.

The Guardian. Europa este prinsa la mijloc intre trei superputeri periculoase: SUA, Rusia si China

Un fenomen incomod sta la baza numeroaselor dileme existentiale cu care se confrunta liderii lumii si acest lucru s-a vazut la conferinta de securitate ,din acest weekend, de la Munchen: imaginea inspaimantatoare a trei superputeri SUA, Rusia si China, purtandu-se toate prost in acelasi timp, scrie The Guardian.

Liberalii contraataca: PNL lucreaza la propria varianta pentru modificarea Codului Penal (VIDEO)

Liberalii nu au incredere in promisiunile premierului ca modificarea Codului penal nu va intra in vigoare. Ei cer de urgenta respingerea Ordonantei 13 in Parlament, pentru a elimina orice.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )