Libnet.ro
UNICEF

13:16

RESPINGAND AMANAREA PROPUSA DE GUVERN Parlamentul a votat din nou dublarea alocatiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RESPINGAND AMANAREA PROPUSA DE GUVERN Parlamentul a votat din nou dublarea alocatiilor

Florin Citu acuza PSD de terorism economic Cu doua zile inainte de anuntul agentiei S and P referitor la retrogradareamentinerea ratingului suveran, Camera Deputatilor a respins, in calitate de for decizional, ordonanta de urgenta a guvernului de amanare pana in august a dublarii alocatiilor pentru copii. continuă pe Ziarul Bursa

Emotii mari pentru Serban Copot! Peste patru zile, artistul va fi din nou tata

Serban Copot, artistul din trupa Animal X, va fi din nou tatic. Sotia lui, Roxana, este insarcinata in cinci luni si va aduce pe lume cel de-al doilea copil.

Italia: Cum a reusit cea mai afectata tara din Europa sa scape de Covid-19 si cand isi va deschide din nou granitele pentru turisti

La trei luni de la pandemia de Covid-19, Italia isi deschide din nou granitele pentru salvarea sezonului estival. Acesta tara a fost cea mai puternic afectata dintre toate statele europene denoul.

Dacia trimite din nou in somaj tehnic cateva sute de angajati - Profit.ro

Dacia a retrimis in somaj tehnic cateva sute de angajati, din cauza vanzarilor scazute de autoturisme, care au diminuat comenzile pentru fabrica, scrie Profit. ro. Compania se confrunta cu o cerere scazuta atat pe piata interna, cat mai ales pe pietele externe.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )