Libnet.ro
UNICEF

19:15

Responsabilii pentru situatia actuala de la Oltchim vor fi trasi la raspundere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Responsabilii pentru situatia actuala de la Oltchim vor fi trasi la raspundere

PCC a conditionat conversia creantelor AVAS * Oltchim nu va primi niciun ban din privatizare Reporter: Domnule ministru, care este data limita pentru virarea banilor de catre cumparatorul pachetului majoritar de actiuni detinut de stat la Oltchim? Daca Dan Diaconescu nu vine cu banii in timpul necesar, care sunt consecintele din toate punctele de vedere? Va fi reluat procesul de privatizare sau OPSPI va negocia cu urmatorul calificat? Daniel Chitoiu: Conform ofertei de cumparare, banii trebuie virati la data semnarii contractului, iar conform caietului de sarcini acest contract se semneaza in zece zile de la data desemnarii adjudecatarului. continuă pe Ziarul Bursa

Responsabilii pentru situatia actuala a Oltchim vor fi trasi la raspundere

PCC a conditionat conversia creantelor AVAS * Oltchim nu va primi niciun ban din privatizare Reporter: Domnule ministru, care este data limita pentru virarea banilor de catre cumparatorul pachetului majoritar de actiuni detinut de stat la Oltchim? Daca Dan Diaconescu nu vine cu banii in timpul necesar, care sunt consecintele din toate punctele de vedere? Va fi reluat procesul de privatizare sau OPSPI va negocia cu urmatorul calificat? Daniel Chitoiu: Conform ofertei de cumparare, banii trebuie virati la data semnarii contractului, iar conform caietului de sarcini acest contract se semneaza in zece zile de la data desemnarii adjudecatarului.

Nicolae Banicioiu: PDL trebuie sa plateasca pentru situatia in care a lasat Oltchim.

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu sustine ca PDL, aflat la guvernare in ultimii trei ani, trebuie sa plateasca pentru situatia in care a lasat combinatul Oltchim, el acuzand fuga de responsabilitate a acestui partid. Este inadmisibila aceasta fuga de raspundere a celor de la PDL, in conditiile in care, atata vreme cat s-au aflat la guvernare, au controlat tot la Oltchim. Au controlat atat managementul defectuos, cat si mafia care a capusat acest combinat. Ei sunt singurii vinovati si .

Surse: Basescu a convocat CSAT pentru joi. Privatizarea Oltchim ar putea fi pe ordinea de zi

O reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a fost convocata pentru joi, 27 septembrie, pentru a se discuta achizitia de catre MApN a avioanelor multirol, iar pe ordinea de zi ar putea fi inclus si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )