Libnet.ro
UNICEF

16:45

Restaurantele, cafenelele si cluburile vor fi inchise in 13 localitati din judetul Ilvov. Prefectul Daniel Zamfir, pentru B1.RO: Nu se pune problema carantinarii

B1 B1,
Restaurantele, cafenelele si cluburile vor fi inchise in 13 localitati din judetul Ilvov. Prefectul Daniel Zamfir, pentru B1.RO: Nu se pune problema carantinarii

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a decis miercuri impunereaunor restrictii in 13 localitati din judet, unde rata de incidentadepaseste 1,5 cazuri la mia de locuitori. in. continuă pe B1

Restrictii si in 13 localitati din jurul Capitalei: Se inchid restaurantele, cafenelele, cluburile

Autoritatile au decis miercuri instituirea unor restrictii si in 13 localitati din judetul Ilfov, unde se inchid restaurantele, cafenelele si cluburile. Printre aceste localitati - unde rata incidentei a depasit 1,5 cazuri COVID la mia de locuitori - se afla Bragadiru, Corbeanca, Chitila si Voluntari.

Restrictii si in 13 localitati din Ilfov. Se inchid restaurantele, cafenelele si cluburile

Restrictii in 13 localitati din jurul Bucurestiului, unde se inchid restaurantele, cafenelele si cluburile, potrivit prefectul judetului Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir, conform unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov instituita miercuri, 7 octombrie.

Restaurante inchise in 16 localitati din Hunedoara, in urma cresterii numarului de persoane infectate cu COVID - 19

Restaurante si cafenele din 16 localitati din judetul Hunedoara, unde a crescut numarul de cazuri de COVID 19, se vor inchide sau vor ramane inchise, incepand de marti, 6 octombrie, potrivit unei Hotarari a Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU), citata de News. ro.

Restrictii in Ilfov. Ce localitati din jurul Capitalei au cele mai multe cazuri de Covid

Prefectul judetului Ilfov, Daniel-Tudorel Zamfir, a anuntat ca in 13 localitati din acest judet se v.

Timis: Masca devine obligatorie in spatiile publice deschise, iar restaurantele se inchid in 16 localitati din judet

Autoritatile din Timis impun restricti in 16 localitati din judet, unde rata incidentei cumulate a cazurilor de coronavirus a depasit 1,5 la mia de locuitori in ultimele 14 zile. Vizate sunt localitatile Bu.

CORONAVIRUS |Restrictii in noua localitati din Prahova: Masca de protectie, obligatorie in apropierea scolilor Ce se intampla cu restaurantele

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Prahova a stabilit o serie de restrictii pentru noua localitati din judet, unde rata incidentei cumulate a cazurilor de coronavirus din ultimele 14 zile a de.

HUNEDOARA: Restaurantele din 16 localitati, inchise de maine din cauza raspandirii covid

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Hunedoara a decis incetarea activitatii restaurantelor si cafenelelor in 16 localitati din judet, unde a crescut numarul de cazuri de COVID - 19, anunta Prefectura Hunedoara printr-un comunicat de presa.

Se inchid restaurantele si cafenelele in comuna Stefan cel Mare

Restaurantele, cafenelele si jocurile de noroc se inchid in comuna Stefan cel Mare, incepand cu data de 7 octombrie. Decizia apartine Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta ca urmare a incidentei cumulate a cazurilor de COVID-19 in judesul Calarasi din ultimele 14 zile.

Autoritatile dezmint drept false informatiile potrivit careia Raed Arafat ar fi dispus carantinarea a 11 localitati din judetul Valcea

Institutia Prefectului Judetul Valcea a dezmintit drept false informatiile potrivit carora dr. Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, ar fi dispus carantinarea a 11 localitati di.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )