Libnet.ro
UNICEF

01:05

Restaurantele se vor putea redeschide la interior, in anumite zone. La fel si teatrele, si cinematografele

B1 B1,
Restaurantele se vor putea redeschide la interior, in anumite zone. La fel si teatrele, si cinematografele

In lupta cu epidemia de COVID-19, autoritatile au anuntat noi masuri, ce vor intra in vigoare odata cu prelungirea starii de alerta. Initiativeleprevad ca teatrele, cinematografele si restaurantele se. continuă pe B1

Persoanele cu suspectii la COVID-19 vor putea solicita urna mobila la prezidentialele din 1 noiembrie

Persoanele confirmate cu noul coronavirus, dar si cei cu suspecti, care se afla in autoizolare, vor putea solicita, la alegerile prezidentiale din 1 noiembrie, urna mobila la domiciliu. Precizarile s-au facut la sedinta Comisiei Nationale Extraordinare de Sanatate Publica, care a avut loc astazi, 13 noiembrie, transmite IPN.

Se inchid restaurantele, barurile, cluburile, la interior in 27 de localitati din Timis

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis a aprobat o hotarare privind instituirea masurii de limitare a raspandirii infectiilor cu SARS-CoV-2 la nivelul judetului, avand in vedere situatia epidemiologica de la nivelul judetului Timis si, respectiv, de la nivelul unor localitati unde rata de infectare a depasit 1,5 la mia de locuitori. Potrivit acestei hotarari se vor inchide restaurantele, barurile, cluburile in interior, iar masca devine obligatorie in tot judetul, conform News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )