Libnet.ro
UNICEF

16:45

Restaurarea Castelului Corvinilor mai asteapta. Licitatia pentru proiectul de cinci milioane de euro a fost contestata

Adevărul Adevărul,
Restaurarea Castelului Corvinilor mai asteapta. Licitatia pentru proiectul de cinci milioane de euro a fost contestata

Licitatia pentru reabilitarea Castelului Corvinilor, un proiect in valoare de aproape cinci milioane de euro, finantat prin fonduri de la Uniunea Europeana, a fost contestata. continuă pe Adevărul

Universitatea Central Europeana din Budapesta nu mai ofera cursuri pentru refugiati

Universitatea Central Europeana CEU) din Budapesta, fondata in 1991 de miliardarul american de origine ungara George Soros, a anuntat marti ca isi suspenda programele de educatie pentru refugiati, din cauza unei noi taxe impuse de guvernul Ungariei, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Cum sa cumperi cel mai eficient anvelope pentru noul sezon

Vara, cu temperaturile ei ridicate si vremea insorita este din pacate, pe sfarsite. Odata cu terminrea verii, se termina si sezonul concediilor pe litoral si incep grijile pregatirilor pentru noul sezon rece. O pregatire importanta pe care trebuie sa o faca orice sofer o reprezinta o revizie a masinii, pentru a o pregati de noile temperaturi scazute si conditii meteo dificile. O etapa ce face parte din aceasta pregatire o reprezinta montajul de anvelope iarna potrivite pentru noile conditii meteo. Montajul acestora este unul obligatoriu, prin urmare este necesar sa le montati indiferent de preferinte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )