Libnet.ro
UNICEF

11:45

Restrictii de circulatie in 15 judete pentru autovehiculele de peste 7,5 tone, din cauza caniculei

Hotnews Hotnews,
 Restrictii de circulatie in 15 judete pentru autovehiculele de peste 7,5 tone, din cauza caniculei

Miercuri, in intervalul orar 12:00 - 20:00, pe drumurile nationale si autostrazile care tranziteaza 15 de judete din vestul tarii vor fi instituite restrictii de circulatie pentru autovehiculele cu o masa autorizata mai mare de 7,5 tone, informeaza un comunicat al companiei nationale de drumuri. continuă pe Hotnews

Masuri extreme luate de CNAIR, din cauza caniculei. Au fost impuse restrictii de calatorie in 15 judete

Au fost anuntate restrictii de calatorie, miercuri, in 15 judete din vestul tarii, din cauza caniculei, anunta Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR).

Marti 15 judete vor fi sub cod galben de canicula. Miercuri si joi jumatate de tara va fi sub cod portocaliu, temperaturile vor fi frecvent intre 36-39 de grade

ANM a emis pentru marti un cod galben de canicula valabil pentru 15 judete din jumatatea vestica a tarii ce se va transforma miercuri si joi in cod portocaliu, in conditiile in care temperaturile vor atinge frecvent 36-39 de grade. Valul de caldura va persista si la sfarsitul saptamanii, adauga meteorologii.

Codul portocaliu de canicula intra in vigoare, miercuri, in 15 judete. Pana joi, valul de caldura va cuprinde toata tara. in Capitala vor fi montate 10 containere de prim-ajutor

Un cod portocaliu de canicula si disconfort termic intra in vigoare, miercuri, in 15 judete din vestul tarii. Cu toate acestea, pana joi, valul de caldura se va extinde in toata tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Codul portocaliu de canicula intra in vigoare, miercuri, in 15 judete. Pana joi, valul de caldura va cuprinde toata tara

Un cod portocaliu de canicula si disconfort termic intra in vigoare, miercuri, in 15 judete din vestul tarii. Cu toate acestea, pana joi, valul de caldura se va extinde in toata tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Canicula aduce restrictii de circulatie pe drumurile care tranziteaza 15 judete din vestul tarii

Traficul de mare tonaj peste 7. 5 tone) pe drumurile judetene din Arad, dar si pe drumurile nationale din alte 14 judete este interzis in intervalul orar 8-20. Aceasta masura a fost luata avand in vedere Codul Portocaliu de canicula valabil de miercuri in vestul Romaniei.

Cod galben de canicula in 15 judete din vestul tarii. Vor fi peste 35 de grade

Meteorologii au emis un cod galben pentru jumatatea de vest a tarii, valabil pentru astazi. De maine dimineata, de la ora 9. 00, toate judetele care au primit cod galben, vor avea cod portocaliu. Asta.

Cod portocaliu de canicula. Vor fi afectate 15 judete, insa valul de caldura se intensifica si va cuprinde toata tara

Cincisprezece judete din vestul tarii intra de miercuri sub avertizare Cod portocaliu de canicula si disconfort termic, valul de caldura extinzandu-se in toata tara, potrivit Administratiei.

15 judete din vestul tarii se afla sub Cod galben de canicula. De miercuri, avertizarea se va extinde in toata tara

Cinsprezece judete din vestul tarii se afla sub Cod Galben de canicula, iar de miercuri aceste judete vor intra sub avertizare Cod portocaliu, valul de caldura extinzandu-se in toata tara, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )