Libnet.ro
UNICEF

01:05

Restrictii de circulatie in Capitala, in weekend, din cauza unui maraton. Care sunt strazile inchise

Antena3 Antena3,
Restrictii de circulatie in Capitala, in weekend, din cauza unui maraton. Care sunt strazile inchise

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata si duminica, pe mai multe bulevarde si strazi din centrul Capitalei, din cauza unui maraton international si a unei curse pe distanta de 3,5 kilometri, informeaza. continuă pe Antena3

Restrictii de circulatie in Capitala, in weekend, din cauza unui maraton. Care sunt strazile inchise

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata si duminica, pe mai multe bulevarde si strazi din centrul Capitalei, din cauza unui maraton international si a unei curse pe distanta de 3,5 kilometri, informeaza.

Bucharest Tech Feast sau cum devine Bucurestiul capitala tehnologiei din Europa ...

In luna noiembrie Bucurestiul devine capitala tehnologiei din Europa Centrala si de Est, gazduind unele dintre cele mai importante evenimente de profil care se desfasoara in prezent in regiune, Bucharest Tech Feast. Pentru prima data, How to Web, Startup Weekend si Girls in Tech isi unesc fortele si se desfasoara succesiv pentru a promova si sustine inovatia, antreprenoriatul si tehnologia. Bucharest Tech Feast va reuni cele trei evenimente si alte initiative mai putin formale ce vor avea loc .

Portugalia: Noi greve in transporturi, din cauza masurilor de austeritate.

Transporturile publice din Portugalia au fost perturbate din nou, joi dimineata, din cauza unor greve partiale la caile ferate si la metroul din capitala, sindicatele protestand fata de politica de austeritate a Guvernului, relateaza AFP, citata de Mediafax. Ca si joia trecuta, toate statiile de metrou din Lisabona au fost inchise, iar serviciile urmau sa fie reluate incepand cu ora locala 10. 00, ora Romaniei). Conductorii de tren au intrat incepand de luni in greva timp de doua ore la .

Angajatii europeni, predispusi la depresie: 10% si-au luat concedii medicale din cauza deprimarii

Unul din zece angajati europeni si-a luat concediu medical din cauza deprimarii, potrivit unui studiu efectuat pe 7. 000 de persoane din sapte state europene, informeaza BBC News online. Studiul a fost efectuat de.

SUA: Unele statii de benzinarie au fost inchise din cauza crizei de aprovizionare

Proprietarii de benzinarii din Los Angeles au inceput sa inchida statii, din cauza unei crize de aprovizionare pe Coasta de Vest a Statelor Unite, care au impins preturile din regiune la maxime record, conform Bloomberg.

Proteste violente la Teheran, din cauza scaderii valorii monedei iraniene.

Proteste violente au izbucnit miercuri, la Teheran, dupa o interventie a politiei impotriva persoanelor care tranzactioneaza valuta ilegal, in contextul in care moneda iraniana a atins o scadere istorica din cauza sanctiunilor internationale, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Sute de membri ai fortelor de ordine au fost mobilizati in cartierul Ferdossi pentru retinerea persoanelor care efectueaza ilegal tranzactii valutare. Numeroase persoane au fost retinute, dar protestatarii au .

Previziunea de crestere pentru America Latina, redusa la 3,2%, din cauza crizei globale

America Latina ar urma sa cunoasca o incetinire a cresterii la 3,2% in 2012, fata de estimarea precedenta de 3,7%, din iunie, din cauza reducerii activitatii mondiale care a penalizat comertul exterior al regiunii, a anuntat marti CEPAL, citata de AFP.

Bulgaria nu poate adera la Schengen din cauza Romaniei - Manfred Weiss

Bulgaria indeplineste criteriile necesare pentru a adera la Acordul Schengen, anunta Manfred Weiss, fostul ministru al Justitiei din Bavaria, Germania. Singurul obstacol in calea aderarii este faptul ca aceasta depinde de problemele din Romania, informeaza Novinite.

Doua reactoare nucleare diferite din Coreea de Sud, inchise din cauza unor defectiuni

Doua reactoare nucleare distincte din Coreea de Sud au fost inchise, marti, din cauza unor defectiuni tehnice. Potrivit operatorului public correan Korea Hydro and Nuclear Power KHNP), nu exista pericol de.

Tone de gunoaie, incarcate din curtea unui pitestean. ...

Zeci de tone de gunoaie au fost incarcate, miercuri, de catre angajatii de la Salubritate, din curtea locuintei unei familii din Pitesti, proprietarul casei fiind incatusat si dus la Politie dupa ce s-a impotrivit actiunii conduse de un executor judecatoresc, in baza unei ordonante presedintiale, potrivit Mediafax. Potrivit reprezentantilor Primariei Pitesti, actiunea de miercuri este a doua evacuare de gunoaie de la familia respectiva, angajatii de la Salubritate ridicand la prima actiune, in .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )