Libnet.ro
UNICEF

10:15

Restrictii in doua localitati din Ilfov, unde incidenta cazurilor de COVID-19 este peste 1,5 la mie. inca o localitate intra in scenariul rosu

Adevărul Adevărul,
Restrictii in doua localitati din Ilfov, unde incidenta cazurilor de COVID-19 este peste 1,5 la mie. inca o localitate intra in scenariul rosu

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Ilfov a decis duminica restrictii pentru localitatile Buftea si Ganeasa, unde rata de infectare este de peste 1,5 la mia de locuitori. De asemenea, in localitatea Darasti, unde rata este 3,98 la mie, masca devine obligatorie in spatiile deschise, scolile trec in scenariul rosu, cinematografele se inchid, iar restaurantele si cafenelele nu au voie sa serveasca in interior. continuă pe Adevărul

Doua localitati din Cluj au intrat in carantina totala. S-au inregistrat 13 cazuri la mia de locuitori, iar oamenii trebuie sa circule cu declaratia pe proprie raspundere

Doua localitati din judetul Cluj au intrat in carantina totala, dupa numarul cazurilor de COVID-19 inregistrate in ultimele 14 zile. Autoritatile au impus masuri extreme pentru comunele Sic si.

Risc epidemiologic de gravitate maxima. Doua localitati din Cluj intra in carantina. Ce restrictii se impun

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgent a decis ca doua resedinte de comune din Jud. Cluj, Sic si Savadisla, sa intre in carantina din cauza ratei mari a infectiei cu noul coronavirus. in Sic,.

Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa. Localitatile din Romania unde s-a instaurat carantina

Nimeni nu mai are voie sa iasa din casa in doua localitati din Cluj, unde a fost instaurata carantina. Potrivit unui ordin al Prefecturii Cluj, localitatile Savadisla si Sic din judetul Cluj intra in carantina din dimineata zilei de sambata, 24 octombrie, pe fondul cresterii infectiilor cu COVID-19. S-a instaurat carantina in doua localitati din .

OLT: Noi restrictii in 3 localitati din judet

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Olt a adoptat duminica o hotarare pentru trei localitati din judet - Daneasa rata de infectare - 1,70), Teslui rata de infectare - 1,64) si Dobrosloveni rata de infectare - 1,62), unde masca va fi obligatorie in spatiile deschise, iar restaurantele si cafenelele vor functiona in interior fara a depasi 30% din capacitatea maxima a spatiului in intervalul orar 6. De asemenea, CJSU Olt a decis suspendarea activitatilor didactice organizate in modalitatea fata in fata in unele clase din unitati de invatamant, pe o perioada de 14 zile, acolo unde cursurile vor fi desfasurate in sistem online. Masurile vor fi aplicate incepand de luni pe o durata de 14 zile, conform news. ro.

Doua localitati clujene intra in carantina. Politia patruleaza deja pe strazi

Sic si Savadisla, doua comune din judetul Cluj, vor intra in carantina incepand de sambata, 24 octombrie. in ambele localitati a crescut foarte mult numarul infectiilor cu SARS-CoV-2.

Franta extinde starea de urgenta sanitara pentru doua treimi din populatie: Al doilea veal este in plina desfasurare. Situatia e foarte grava

Franta si-a extins joi, la aproximativ doua treimi din populatie, starea de urgenta sanitara, iar ministrul belgian de externe a fost internat in terapie intensiva cu COVID-19, pe masura ce al doilea val de pa.

MEEMA: Noi localitati din Romania vor fi atestate ca statiuni turistice de interes national si local

Guvernul Romaniei, la initiativa Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, a adoptat joi, 22 octombrie 2020, Proiectul de Hotarare a Guvernului pentru aprobarea atestarii unor localitati sau parti din localitati, ca statiuni turistice de interes national, respectiv local si pentru modificarea anexei nr. 5 la Hotararea Guvernului nr. 8522008 pentru aprobarea normelor si criteriilor de atestare a statiunilor turistice.

OVIDIU NICOLESCU, PRESEDINTE DE ONOARE CNIPMMR: Circa doua treimi din IMM-uri, afectate de pandemie

Rezultatul sondajului efectuat la nivelul UE arata gravitatea situatiei generata de pandemia de Covid-19 si faptul ca IMM-urile sunt cele mai afectate, este de parere Ovidiu Nicolescu, presedintele de onoare al Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )