Libnet.ro
UNICEF

01:05

RESTRICTII Ministerul Transporturilor ar putea inchide mai multe drumuri nationale din cauza vremii nefavorabile

Adevărul Adevărul,
RESTRICTII Ministerul Transporturilor ar putea inchide mai multe drumuri nationale din cauza vremii nefavorabile

Vremea rea anuntata de meteorologi ar putea ingreuna traficul rutier pe mai multe drumuri nationale. Specialistii anunta ca in conditii meteo nefavorabile Ministerul Transporturilor are dreptul de a inchide traficul pe mai multe tronsoane. Totodata, meteorologii sfatuiesc populatia sa se aprovizioneze cu apa si mancare in cazul in care va fi emisa o avertizare de Cod rosu. continuă pe Adevărul

Mai multe drumuri judetene din Bacau au fost inchise in urma avertizarii cod galben de ninsori

Mai multe sectoare de drumuri judetene din Bacau au fost inchise circulatiei, vineri seara, in urma avertizarii meteorologice de cod galben de ninsori, transmite Mediafax. Drumurile judetene Padureni -.

UPDATE. CNADNR avertizeaza soferii ca mai multe drumuri din tara au fost inchise.

Circulatia pe drumul national DN67C, intre localitatile Novaci si Ranca, din judetul Gorj, se inchide incepand cu ora 22:00 din cauza vantului puternic si a zapezii abundente viscolita de pe versanti. CNADNR informeaza ca autoritatile au organizat coborarea si urcarea turistilor din/spre statiune cu doua formatii de utilaje. In functie de conditiile meteo deschiderea sectorului de drum se va face in cursul zilei de sambata. Intrucat circulatia se desfasoara in conditii de iarna pe .

Ministerul Transporturilor doboara dronele: cele care filmeaza sunt interzise

Dronele sunt populare si in Romania, nu putine fiind ocaziile in care oamenii le-au scos ca sa fotografieze si filmeze orase si locuri interesante, dar Ministerul Transporturilor a decis ca cele dotate cu camera video sa nu se mai ridice de la sol.

Au fost inchise mai multe portiuni ale unor drumuri judetene, din cauza conditiilor meteo

Reprezentantii Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Maior Constantin Ene al judetului Bacau au anuntat inchiderea temporara pentru mai multe sectoare de drum.

Ministerul Transporturilor: Lucram la o investigatie tehnica pentru determinarea cauzelor accidentului aviatic. Institutiile nu fac obiectul anchetei

Ministerul Transporturilor lucreaza, in prezent, la un raport care urmareste sa clarifice detalii administrative si tehnice legate de accidentul in care a fost implicata aeronava de tip Britten Norman Islander BN 2). Potrivit ministerului, investigatia este realizata impreuna cu experti de la Romatsa, Autoritatea Aeronautica Civila Romana AACR) si Scoala Superioara de Aviatie si Directia de Aviatie. Ministerul Transporturilor precizeaza ca anchetele se desfasoara impreuna cu expertii de la institutiile sus-mentionate, iar institutiile nu fac obiectul anchetei.

Ministerul Transporturilor a intrunit Comandamentul de Iarna

Ministerul Transporturilor a intrunit, astazi, Comandamentul de Iarna, ce va asigura fluenta si buna functionare a infrastructurii feroviare gari si liniile de cale ferata), aeriene aeroporturi), maritime si fluviale porturi, senale si cai navigabile pe Dunare si mare), potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Ministerul Transporturilor face un control la ROMATSA dupa accidentul aviatic din Apuseni

O echipa de control din Ministerul Transporturilor a inceput verificari la ROMATSA pentru a afla de ce a reactionat atat de tarziu si de prost acesta institutie in cazul accidentului de avion produs luni dupa-amiaza in Muntii Apuseni, transmite Digi24.

Epava avionului prabusit in Apuseni, preluata de comisia de ancheta din Ministerul Transporturilor

Epava avionului prabusit in Apuseni, depozitata in noaptea de miercuri spre joi in targul de animale din comuna Horea, a fost preluata joi de anchetatori in cursul zilei si transportata intr-un spatiu de depozitare, care nu a fost facut public de anchetatori. Operatiunea a fost condusa de seful comisiei de ancheta din Ministerul Transporturilor, Sorin Cimpoeru.

UPDATE Epava avionului prabusit in Apuseni, preluata de comisia de ancheta din Ministerul Transporturilor

Epava avionului prabusit in Apuseni, depozitata in noaptea de miercuri spre joi in targul de animale din comuna Horea, a fost preluata joi de anchetatori in cursul zilei si transportata intr-un spatiu de depozitare, care nu a fost facut public de anchetatori. Operatiunea a fost condusa de seful comisiei de ancheta din Ministerul Transporturilor, Sorin Cimpoeru.

Ucraina: Opozitia a ocupat cladiri publice in mai multe regiuni din vestul tarii

Manifestanti ai opozitiei ucrainene au ocupat, astazi, cladiri ale administratiei in mai multe regiuni din vestul tarii, luate cu asalt joi, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )