Libnet.ro
UNICEF

01:05

Restrictii noi in Bucuresti, de la miezul noptii. Ce obligatii au acum toate companiile din oras

Playtech Playtech,
Restrictii noi in Bucuresti, de la miezul noptii. Ce obligatii au acum toate companiile din oras

In cadrul conferintei de presa de ieri, Prefectul Traian Berbeceanu a anuntat noi masuri pentru Bucuresti. Noile masuri sunt ca efect al situatiei actuale din capitala, a gradului mare de noi infectari. Traian Berbeceanu anunta noi masuri pentru Bucuresti Din cauza cresterii ratei de noi infectari la nivelul Bucurestiului, si vorbi aici de 3,91 la . continuă pe Playtech

DOCUMENT Ce reguli intra in vigoare in Bucuresti la miezul noptii. Companiile si institutiile de stat trebuie sa faca program diferentiat pentru angajati

Prefectura Capitalei a anuntat luni masurile in vigoare odata cu prelungirea restrictiilor pentru Bucuresti, din cauza mentinerii unui grad ridicat de infectari la nivelul orasului 3,911. 000 de locuitori). Companiile trebuie sa introduca program de lucru pe mai multe grupe, pentru a nu nu supraaglomera transportul in comun.

COVID-19. Noi reguli in Bucuresti, de la miezul noptii: Program diferentiat pentru angajati Pana cand raman scolile inchise (documentul integral)

Restrictiile din Capitala raman in vigoare insa doua saptamani, pana in 16 noiembrie, au stabilit, luni dimineata, reprezentantii Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )