Libnet.ro
UNICEF

20:30

Restrictii partiale de trafic, in acest week-end, la Miercurea Ciuc, Iasi si Blaj, pe timpul vizitei Papei Francisc

Adevărul Adevărul,
Restrictii partiale de trafic, in acest week-end, la Miercurea Ciuc, Iasi si Blaj, pe timpul vizitei Papei Francisc

Traficul rutier este restrictionat partial, sambata si duminica, la Miercurea Ciuc, Iasi si Blaj, pe timpul vizitei Papei Francisc. Soferii sunt sfatuiti sa aleaga rute ocolitoare. continuă pe Adevărul

Papamobilul romanesc va fi folosit sambata la Miercurea Ciuc

Serviciul de Protectie si Paza SPP) precizeaza ca papamobilul romanesc, conceput la uzina Dacia, va fi folosit sambata, in cadrul vizitei Papei Francisc la Miercurea Ciuc. Papa Francisc a ajuns vineri in Romania, iar in Capitala a fost transportat cu o Dacia Logan si un papamobil Isuzu.

FOTO Vizita Papei in Romania - Restrictii de circulatie pe drumurile nationale. Vezi rutele ocolitoare din zona Iasi, Miercurea Ciuc si Blaj

Vizita Papei Francisc in Romania impune instituirea unor restrictii de circulatie pe drumurile nationale, iar Compania de Drumuri si Politia Rutiera anunta care sunt rutele ocolitoare puse la dispozitia soferilor in zilele de 1 si 2 iunie. Vezi in articol care sunt acestea, precum si harti explicative.

Restrictii de trafic in Bucuresti cu ocazia vizitei Papei Francisc: ce zone trebuie sa eviti

Papa Francisc ajunge joi, 30 mai, in Romania, in prima sa vizita la Bucuresti. Brigada Rutiera anunta ca, pentru buna desfasurare a evenimentelor, vor fi impuse mai multe restrictii de circulatie. Primaria Municipiului Bucuresti a dispus o serie de masuri menite sa vina in sprijinul cetatenilor care vor participa la momentele publice in care va [] .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )