Libnet.ro
UNICEF

14:45

Restrictii de trafic in Bucuresti, cu ocazia funeraliilor reginei Ana

România Liberă România Liberă,
Restrictii de trafic in Bucuresti, cu ocazia funeraliilor reginei Ana

Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, pe mai multe strazi din Capitala, pe traseul de deplasare a cortegiului funerar al reginei Ana, informeaza Brigada Rutiera, intr-un comunicat de presa. continuă pe România Liberă

Circulatia rutiera in zona Palatului Regal din Capitala, inchisa sambata, pentru funeraliile Reginei Ana

Traficul rutier va fi inchis sambata in Capitala, in zona Palatului Regal, pentru funeraliile Reginei Ana. De altfel, de la ora 14. 30, circulatia va fi inchisa pe traseul cortegiului funerar, pe bulevardul Magheru, bulevardul Lascar Catargiu, Piata Victoriei, Arcul de Triumf, bulevardul Ion Mihalache, pana la iesirea din Bucuresti, pe Soseaua Chitilei.

Trafic restrictionat in Capitala, pentru funeraliile Reginei Ana. Care sunt rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restrictionat sambatape mai multe strazi din Bucuresti, pe traseul de deplasare a cortegiului funerar al Reginei Ana. Restrictiile vor fi aplicate intre orele 00.

Funeraliile Reginei Ana incep marti la Castelul Peles

Sicriul cu trupul Reginei Ana ajunge marti, 9 august, in Romania, iar Casa Regala va da startul funeraliilor care vor fi organizate, pana sambata inclusiv, la Sinaia, Bucuresti si Curtea de Arges.

Sicriul reginei Ana adus, marti, in Capitala

Sicriul cu trupul neinsufleti al reginei Ana va ajunge, marti, la Bucuresti, cu o aeronava Tarom. O slujba catolica va fi rostita de IPS Ioan Robu, pe Aeroportul Henri Coanda, in prezenta reprezentantului Patriarhiei Ortodoxe Romane, dupa care sicriul va fi transportat la Castelul Peles, unde va fi depus in Holul de Onoare. La Castelul Peles va fi oficiata o slujba ortodoxa de catre IPS Nifon, in prezenta IPS Ioan Robu, iar in Sinaia vor suna clopotele tuturor bisericilor ortodoxe si ale bisericii catolice din localitate.

Regele Mihai vrea sa participe la funeraliile Reginei Ana, daca nu se va simti slabit. Cea de-a treia fiica a Reginei va lipsi de la inmormantare

Regele Mihai vrea sa participe la funeraliile Reginei Ana si va veni in Romania, daca nu se va simti slabit. La aceste evenimente nu va fi prezenta cea de-a treia fiica a reginei, Irina, insa va veni nepotul ei, Nicolae. Fosta principesa Irina a anuntat ca nu va veni in tara la funeralii din motive personale. Decizia imi apartine, luand-o din motive personale, a scris Irina Walker pe Facebook.

Ce reguli trebuie respectate la funeraliile Reginei Ana. Romanii, sfatuiti sa poarte haine decente, sa lase copiii mai mici de 7 ani acasa si sa nu fumeze

Funeraliile reginei Ana vin la pachet cu o serie de reguli stricte impuse de protocolul Casei Regale. Oamenii care iau parte la ceremonii trebuie sa tina cont, in primul rand, de un cod vestimentar. Cei care vor veni sa se inchine la catafalcul Reginei Ana trebuie sa fie imbracati adecvat tristului moment.

Iohannis si Ciolos vor fi miercuri la Castelul Peles pentru a prezenta condoleante la moartea Reginei Ana

Klaus Iohannis va fi prezent miercuri la Castelul Peles pentru a aduce un ultim omagiu Reginei Ana. Presedintele va prezenta condoleantele sale la ora 10. 00, dupa cum arata un comunicat al Administratiei.

Masuri de securitate la Curtea de Arges, in ziua inmormantarii Reginei Ana

Autoritatile locale au dispus sporirea fortelor de ordine si amenajarea punctelor de prim ajutor, la Curtea de Arges, in data de 13 august, cand va avea loc inmormantarea reginei Ana, a anuntat, marti, prefectul judetului, Cristian Soare.

Anunt OFICIAL facut de Casa Regala: Fostul Principe Nicolae va participa la funeraliile Reginei Ana

Fostul Principe Nicolae va participa la funeraliile Reginei Ana, conform Comunicatului remis presei de catre Casa Regala, pe 8 august. La funeraliile Majestatii Sale Defuncte Regina Ana vor lua parte ASR.

Decizie neasteptata la Casa Regala: Una din fiicele Reginei Ana si a Regelui Mihai nu va participa la funerariile mamei sale (VIDEO)

Una dintre fiicele regelui Mihai si a reginei Ana nu va fi prezenta la funeraliile mamei sale. Fosta principesa Irina a anuntat ca a luat decizia de a nu veni in tara la inmormantarea din 13.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )