Libnet.ro
UNICEF

10:15

Restrictii de trafic duminica, de la ora 18.00, in Bucuresti, pentru meciul FCSB - Dinamo

Adevărul Adevărul,
Restrictii de trafic duminica, de la ora 18.00, in Bucuresti, pentru meciul FCSB - Dinamo

Mai multe restrictii de trafic vor fi instituite in Bucuresti duminica, de la ora 18. 00, cu ocazia meciului de fotbal FCSB - Dinamo, programat sa se desfasoare de la 20:30, pe Stadionul National Arena. Potrivit Politiei Romane, peste 280 de politisti vor fi mobilizati pentru acest meci. continuă pe Adevărul

Restrictii de trafic in Capitala pentru meciul FCSB Dinamo. Peste 400 de jandarmi asigura ordinea publica

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca mai multe restrictii de trafic vor fi instituite in Capitala, duminica, de la ora 18. 00, cu ocazia meciului de fotbal FCSB - Dinamo Bucuresti, ce va incepe la ora 20:30, pe Arena Nationala.

Restrictii de circulatie duminica in centrul Capitalei, pentru desfasurarea Crosului Loteriei Romane

Circulatia rutiera va fi restrictionata, duminica, in zona centrala a Capitalei, pentru desfasurarea celei de-a 20-a editie a Crosului Loteriei Romane, anunta Brigada Rutiera, potrivit News. ro. Astfel, traficul rutier va fi restrictionat pe traseul Piata Constitutiei - Bd. Unirii, pana la intersectia cu strada Lucian Blaga, intre orele 10:30 si 12:00.

Aproape 300 sute de politisti, mobilizati pentru meciul dintre FCSB si Dinamo de maine seara

Peste 280 de politisti vor actiona pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere cu ocazia desfasurarii meciului de fotbal dintre FCSB si Dinamo, programat sa aiba loc duminica pe Stadionul National Arena.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )