Libnet.ro
UNICEF

14:00

Restrictiile din municipiul Tulcea, prelungite pana la 10 ianuarie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Restrictiile din municipiul Tulcea, prelungite pana la 10 ianuarie

Autoritatile locale au prelungit, luni, intr-o sedinta extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU), restrictiile impuse in urma cu peste o luna firmelor din municipiul Tulcea, din cauza numarul mare al cazurilor confirmate de infectare cu noul coronavirus, anunta Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Vremea 28 decembrie 2020 - 10 ianuarie 2021. Prognoza meteo pe doua saptamani

Vremea 28 decembrie 2020 - 10 ianuarie 2021. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani.

Suedia: De la 10 ianuarie, guvernul va putea inchide centrele comerciale, transportul public si sa dea amenzi celor care incalca regulile

Guvernul suedez va fi abilitat de la 10 ianuarie sa inchida centrele comerciale si transportul public si sa amendeze persoanele care incalca regulile, potrivit unui nou proiect legislativ prezentat luni in scopul limitarii raspandirii noului coronavirus.

Ce a patit Delia in paradisul din Zanzibar. Cantareata, frustrata pana la limite

Delia a trecut prin clipe de groaza noaptea trecuta in timpul vacantei exotice. Astfel ca artista a dezvaluit pe retelele de socializare tot ceea ce i s-a intamplat. Ce a patit Delia in paradisul din Zanzibar Delia calatoreste in toate colturile lumii, iar asta se stie deja. Fie in Asia, fie in Africa, pozele si .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )