Libnet.ro
UNICEF

20:00

Reteaua mobila Telekom Romania s-a clasat pe primul loc pentru serviciile de date

Adevărul Adevărul,
Reteaua mobila Telekom Romania s-a clasat pe primul loc pentru serviciile de date

Reteaua mobila Telekom Romania a obtinut cel mai mare scor pentru serviciile de date in urma testelor de performanta asupra tuturor retelelor mobile din Romania derulate in luna august a acestui an de catre auditorul independent P3 communications. continuă pe Adevărul

[P] Reteaua mobila Telekom Romania s-a clasat pe primul loc pentru serviciile de date

Reteaua mobila Telekom Romania a obtinut cel mai mare scor pentru serviciile de date in urma testelor de performanta asupra tuturor retelelor mobile din Romania derulate in luna august a acestui an de catre auditorul independent P3 communications. Telekom Romania a obtinut cel mai mare scor, 508 din 600, pentru serviciile de date mobile. Scorul P3 reprezinta o metoda de punctare acceptata universal si aplicabila la nivel international pentru a evalua calitatea si performanta retelelor.

(P) Reteaua mobila Telekom Romania s-a clasat pe primul loc pentru serviciile de date

Reteaua mobila Telekom Romania a obtinut cel mai mare scor pentru serviciile de date in urma testelor de performanta asupra tuturor retelelor mobile din Romania derulate in luna august a acestui an de catre auditorul independent P3 communications.

Reteaua mobila Telekom Romania s-a clasat pe primul locpentru serviciile de date [P]

Reteaua mobila Telekom Romania a obtinut cel mai mare scor pentru serviciile de date in urma testelor de performanta asupra tuturor retelelor mobile din Romania derulate in luna august a acestui an de catre auditorul independent P3 communications. Telekom Romania a obtinut cel mai mare scor, 508 din 600, pentru serviciile de date mobile. Scorul [].

Liga 2: Dunarea Calarasi - ASA Targu Mures 3-0/ Gazdele au urcat pe primul loc in clasament (Rezultatele zilei)

Dunarea Calarasi a urcat pe primul loc in clasament, dupa ce a castigat la scor de neprezentare 3-0) partida cu ASA Targu Mures, din etapa cu numarul XV din Liga 2 la fotbal. Dunarea Calarasi poate fi depasita duminica de AFC Hermannstadt, care o va infrunta pe AFC Chindia Targoviste, ocupanta locului trei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )