Libnet.ro
UNICEF

16:45

Retelele de apa si canalizare, un lux pentru cele mai multe localitati din Baragan

Adevărul Adevărul,
Retelele de apa si canalizare, un lux pentru cele mai multe localitati din Baragan

Un raport al Prefecturii Ialomita scoate in evidenta starea deficitara a utilitatilor publice existente in judet. Cele mai multe probleme le impune reteaua de apa si canalizare, la care foarte putini oameni au acces. continuă pe Adevărul

[Infografic] Domeniile in care vor fi cele mai multe locuri de munca disponibile in lunile urmatoare

Intentiile de angajare ale companiilor din Romania pentru lunile iulie-septembrie sunt cele mai puternice din ultimii opt ani, iar sectoarele in care numarul angajatilor va creste cel mai mult in sectorul industriei prelucratoare, in constructii,.

STUDIU Angajatorii romani, cei mai optimisti din Europa. in ce domenii si in ce regiuni se fac cele mai multe angajari

Trei din zece angajatori romani preconizeaza cresteri ale numarului de angajati in perioada iulie - septembrie 2016. Asa arata cel mai recent studiu Manpower privind Perspectivele Angajarii de Forta de Munca.

Augustin Zegrean sustine ca, in Europa, statele in care nu se face inchisoare pentru abuz in serviciu sunt mai multe decat cele in care se face

In Europa exista mai multe state in care nu se face inchisoare pentru abuz in serviciu decat state in care se face, a declarat Augustin Zegrean, presedintele Curtii.

Apele s-au revarsat in mai multe locuinte din Dambovita. Pana cand mai ploua

Pompierii damboviteni au actionat, luni, pentru evacuarea apei din mai multe locuinte din Targoviste si Pucioasa, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dambovita.

Mai multe tramvaie, blocate in centrul Capitalei, dupa ce asfaltul s-a umflat din cauza caldurii. RATB a intervenit

Mai multe tramvaie ale liniilor 1 si 46 sunt blocate pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, in zona Spitalului Grigore Alexandrescu, dupa ce asfaltul dintre sine s-a umflat din cauza variatiilor de temperatura, anunta RATB, care arata ca a intervenit prompt pentru remedierea avariei.

Iranul a incheiat mai multe contracte cu gigantii energetici europeni si a ajuns sa exporte 2,5 milioane barili de titei pe zi

Iranul a incheiat mai multe contracte cu principalele companii energetice din Europa privind vanzarea de titei, a declarat Mohsen Qamsari, director pentru afaceri internationale la Compania Nationala.

Cod PORTOCALIU si cod GALBEN de inundatii pe rauri din mai multe judete (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru mai multe rauri din 17 judete ale tarii, valabila de luni de la ora 18.

UDMR Cluj ia in calcul o alianta post-electorala cu PNL pentru a realiza majoritati in CL, CJ si in mai multe comune

UDMR Cluj ia in calcul o alianta post-electorala cu PNL pentru a realiza majoritati in Consiliul Local Cluj-Napoca, in Consiliul Judetean, dar si in mai multe comune din judet, Uniunea urmarind astfel pastrarea postului de viceprimar in municipiul resedinta.

Alunecari de teren in Bacau: Mai multe gospodarii din orasul Comanesti sunt in pericol (VIDEO)

Probleme in judetul Bacau din cauza ploilor torentiale. Mai multe case din orasul Comanesti sunt in pericol din cauza alunecarilor de teren. intr-o interventie telefonica pentru.

EA Games va lansa mai multe jocuri Star Wars

Ea Games a cumparat drepturile pentru a realiza jocuri Star Wars, si se pare ca va profita de ele cum se cuvine. in cadrul conferintei E3 2016, gigantul publisher de jocuri a detaliat mai multe proiecte la care lucreaza in prezent. in afara de continutul proaspat pentru Battlefront, Galaxy of Heroes si The Old Republic, [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )