Libnet.ro
UNICEF

21:30

Reteta uimitoare care iti transforma mainile - Vor parea cu 10 ani mai tinere

Antena3 Antena3,
Reteta uimitoare care iti transforma mainile - Vor parea cu 10 ani mai tinere

Procesul de imbatranire este un proces natural al corpului prin care trecem cu totii. Ridurile care apar pe piele sunt primele semne care iti spun ca incepi sa imbatranesti. Corpul incepe sa se schimbe si sa se transf. continuă pe Antena3

Harta fetei - Locul in care iti apar cosuri indica probleme ale organelor interne

Locul in care iti apar cosurile pe fata indica probleme de sanatate la anumite organe. Atunci cand acneea revine in acelasi loc, inseamna ca se intampla ceva negativ in corpul tau. Pielea ta reflecta starea interna a.

VIDEO Amazon deschde primul supermarket in care iti alegi ce vrei si poti iesi fara sa te opresti la casa de marcat

Amazon a deschis in Seattle un supermarket in care intri, iti alegi ce produse doresti, iar la iesire nu te opresti la casa pentru a plati, ci costul iti este automat extras din contul de Amazon. In decembrie 2016 compania deschidea un magazin care a fost folosit cu circuit inchis doar de angajati. Testele s-au dovedit a fi pozitive si acum s-a deschis un magazin pentru publicul larg.

Semne surprizatoare care iti spun ca ai diabet. Fii foarte atent la ele

Simptomele diabetului de tipul 2 pot aparea in moduri subtile. Diabetul iti poate afecta grav starea de sanatate, in special daca nu este diagnosticat la timp. Este foarte important sa cunosti aceste semne si.

Alimente care iti afecteaza starea de spirit

Alimentatia are un impact semnificativ asupra corpului. Nu este vorba numai de sanatatea fizica, ci si de starea mentala. Iata care sunt alimentele care pot afecta starea de spirit: Bauturile carbogazoase - Ac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )