Libnet.ro
UNICEF

08:15

Retineri la Universitatea din Oradea. Rectorul Constantin Bungau si mai multi profesori au fost ridicati de DNA

Adevărul Adevărul,
Retineri la Universitatea din Oradea. Rectorul Constantin Bungau si mai multi profesori au fost ridicati de DNA

Constantin Bungau, rectorul Universitatii din Oradea a fost retinut de catre procurorii DNA Oradea. Alaturi de Bungau a fost retinuta si prof. Floare Chipea, fostul decan al Facultatii de Stiinte Socio Umane, dar si sotii Dindelegan. Este vorba despre preotul Marin Dindelegan si sotia acestuia Camelia, profesor la Universitatea din Oradea. continuă pe Adevărul

Rectorul Universitatii din Oradea, retinut de DNA pentru luare de mita

Rectorul Universitatii din Oradea, Constantin Bungau, a fost retinut de procurorii DNA, dupa ce ar fi primit foloase in valoare de aproximativ 3. 000 de lei. Potrivit procurorilor, spaga ar fi constat in doua perechi de butoni din aur, o icoana argintata, un parfum barbatesc si o cravata, pentru interventii legate de organizarea unui concurs.

Oradea. Rectorul Bungau, decanul Floare Chipea si sotii Dindelegan au fost retinuti de procurorii DNA

Un nou scandal de coruptie loveste in reputatia Universitatii din Oradea. Aceasta institutie de invatamant superior a fost decapitata de magistrati.

Raport al Curtii de Conturi: Medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa

Cel mai recent raport al Cutii de conturi arata ca medicamentele din Romania sunt printre cele mai scumpe din Europa, informeaza stiripesurse. ro. Potrivit rezultatelor unei anchete privind piata.

Premierul Japoniei Shinzo Abe: Iesirea Marii Britanii din UE ar face tara mai putin atractiva pentru investitiile japoneze

O iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana ar face din aceasta tara o destinatie mai putin atractiva pentru investitiile japoneze, a declarat, la Londra, premierul nipon Shinzo Abe, dupa ce, cu doua saptamani inainte, presedintele american Barack Obama a atentionat Marea Britanie ca, in cazul unui Brexit, va ramane in coada plutonului pentru un acord de liber-schimb cu SUA, informeaza AFP si Reuters.

Comandantul fortelor americane din Europa: Rusia transfera trupe mai rapid decat NATO / Este singura amenintare potentiala care ar putea distruge SUA, Marea Britanie sau Germania

Moscova poate transfera mai rapid decat Alianta Nord-Atlantica efective militare, avertizeaza generalul american Ben Hodges, propunand crearea unui spatiu Schengen militar la nivelul NATO si avertizand ca Rusia poate distruge orice tara, inclusiv SUA, Germania si Marea Britanie, potrivit BBC News, preluat de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )