Libnet.ro
UNICEF

21:15

Am retinut remarca lui Trump privind lupta anticoruptie; cea mai grava forma de coruptie este abuzul de putere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am retinut remarca lui Trump privind lupta anticoruptie; cea mai grava forma de coruptie este abuzul de putere

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca a retinut remarca lui Donald Trump privind lupta anticoruptie si statul de drept, adaugand ca cea mai grava forma de coruptie este de abuzul de putere manifestat la nivelul conducerii unor institutii care a dus la transformarea luptei anticoruptie in instrument politic. continuă pe Ziarul Bursa

Tariceanu: Am retinut in mod deosebit remarca lui Trump privind lupta anticoruptie.Cea mai grava forma de coruptie este cea generata de abuzul de putere

Calin Popescu Tariceanu afirma pe pagina sa de Facebook ca a retinut declaratia lui Trump privind lupta anticoruptie, dar adauga ca cea mai grava forma este coruptia generata de abuzul de putere manifestat la nivelul conducerii unor institutii.

Ce a inteles Tariceanu din indemnul lui Trump privind continuarea luptei anticoruptie

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca a retinut remarca lui Donald Trump privind lupta anticoruptie si statul de drept, adaugand ca cea mai grava forma de coruptie de abuzul de putere manifestat la nivelul conducerii unor institutii care a dus la transformarea luptei anticoruptie in instrument politic.

Ce spun Dragnea si Tariceanu despre intalnirea Trump-Iohannis

Liderul PSD Liviu Dragnea saluta, intr-o postare pe Facebook, faptul ca parteneriatul strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii se intareste, in timp ce Tariceanu a retinut remarca lui Donald Trump privind lupta anticoruptie si statul de drept, insa liderul ALDE crede in continuare ca cea mai grava forma de coruptie de abuzul de putere.

Iohannis despre lupta anticoruptie: Inca mai avem corupti care incearca sa riposteze, dar romanilor nu le place asta

Klaus Iohannis a declarat miercuri la Washington ca lupta anticoruptie e vitala pentru Romania, ca ea trebuie sa continue in ciuda celor care incearca sa dea ceasul inapoi. Iohannis a mai spus ca inca mai avem corupti si incearca sa riposteze, ceea ce nu-mi place, romanilor nu le place deloc.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )