Libnet.ro
UNICEF

01:05

Retras din viata politica, Adriean Videanu prospera in afaceri

Antena3 Antena3,
Retras din viata politica, Adriean Videanu prospera in afaceri

Retras din viata politica, Adriean Videanu prospera in afaceri. Cotidianul Jurnalul scrie ca familia Videanu dezvolta noi afaceri in domeniul imobiliar. Copiii si sotia fostului demnitar au infiintat doua. continuă pe Antena3

Cu ce se ocupa astazi Crin Antonescu, fostul presedinte PNL. Motivul pentru care s-a retras din viata politica

Crin Antonescu s-a retras din viata politica, insa mai apare in talk show-urile televizate unde analizeaza evenimentele care se deruleaza in Romania. Este cel care in 2011 a semnat, alaturi de Daniel Constantin si Victor Ponta, protocolul de formare a Uniunii Social Liberale USL). Antonescu a fost si presedintele interimar al Romaniei, in 2012, dupa .

Doliu in lumea muzicii! Un cunoscut compozitor s-a stins din viata la 41 de ani

Doliu in lumea muzicii!LaShawn Daniels, un cunoscut compozitor, s-a stins din viata la 41 de ani, in urma unui accident rutier. Anuntul a fost facut de partenera sa de viata, April. Muzicianul a.

Barbatii celebri din viata Mariei Ciobanu. Ce s-a intamplat cu adevarat intre ea si Ion Dolanescu

Celebra solista de muzica populara nu a dus lipsa de faima de-a lungul vietii, la fel cum nu a dus lipsa nici de iubiri deosebite. Aceasta a avut parte de povesti de dragoste ca-n filme, iar Ion Dolanescu nu a fost singurul barbat celebru pentru care a nascut sentimente puternice. Ce alti domni din lumea .

Decizie fara precedent! Numele Dorian a fost retras din catalogul de nume date uraganelor! Detalii despre una dintre cea mai distructive furtuni

Uraganul Dorian a devenit o furtuna distructiva, in consecinta, numele de Dorianva fi retras de Organizatia Mondiala de Meteorologie din catalogul de nume date uraganelor dupa anul 2019. Retragerea.

Cristi Sapunaru s-a retras din echipa nationala

Fundasul Cristi Sapunaru si-a anuntat, marti, retragerea din echipa nationala a Romaniei prin intermediul unei scrisori deschise.

Cel mai mare REGRET din viata Oanei Zavoranu. Abia acum s-a aflat: S-a intamplat in 2006, cand...

Oana Zavoranu a vorbit despre sacrificiile facute in urma cu mai multi ani, care acum au devenit adevarate regrete. ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PACATE A CEDAT! OANA ROMAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI La 15 ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )