Libnet.ro
UNICEF

16:30

Retrospectiva sportiva 2013: Cele mai bune momente video de sport din 2013

Online Sport Online Sport,
Retrospectiva sportiva 2013: Cele mai bune momente video de sport din 2013

Va prezentam mai jos o parte din imaginile video din sport cele mai vizualizate din anul 2013 pe onlinesport. ro. continuă pe Online Sport

Retrospectiva anului 2013. Cele mai importante momente din fotbalul romanesc

Anul 2013 a fost unul plin din punct de vedere fotbalistic, nelipsind nici schimbarile in structura Ligii Profesioniste de Fotbal sau problemele in justitie.

Retrospectiva sportiva 2013: Retrogradarea Rapidului

Unul dintre cele mai dure momente din 2013 a venit in Liga 1. Clubul Rapid a fost retrogradat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv, pe 2 august. Visinii s-au dus in Liga 2 pentru prima oara dupa anul 1989.

VIDEO Cele mai bune filme romanesti ale anului 2013

Sfarsitul anului 2013 este o buna oportunitate pentru a pune sub lupa cele mai bune filme romanesti lansate in acest an. Printre cele mai importante productii autohtone se numara Pozitia copilului, Lupu, Domestic sau Domnisoara Christina.

Top cele mai bune smartphone-uri in 2013

Ca in fiecare an, in timp ce il asteptam pe Mosul, ala rosu desenat de Coca-Cola, ne gandim la cele mai bune si mai populare produse lansate pe parcursul anului. Ne-am propus, cu acest articol, sa trecem in revista cele mai bune smartphone-uri din 2013, cele care merita toata atentia noastra, cu atat mai mult cu cat in 2014, evident, nu cred ca vor fi prezente intr-un top aproape nici unele din cele lansate anul acesta. Avand in vedere ca [].

Retrospectiva sportiva 2013: Ronnie OSullivan revine si castiga la Crucible

Jucatorul englez Ronnie OSullivan a marcat revenirea anului in 2013. Dupa un an in care a stat departe de snookerul profesionist, cel mai talentat jucator din istoria acestui sport a revenit in competitie la Campionatul Mondial de la Crucible, unde a reusit sa castige al patrulea sau titlu din cariera.

Retrospectiva sportiva 2013: Condamnarea lui Gigi Becali

Gigi Becali a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in Dosarul Terenurilor MApN, pe 20 mai 2014, iar pedeapsa a devenit de trei ani cu executare prin reactivarea sentinetei anterioare din Dosarul Sechestrarii, data intial cu suspendare. Pe 4 iunie a fost condamnat la inca patru ani de inchisoare in Dosarul Valiza. Pe 27 iunie, pedepsele au fost contopite, iar Becali a primit suplimentar inca sase luni de inchisoare, ajungand la un total de trei ani si jumatate. Pe 6 decembrie a primit acceptul de a-si ispasi pedeapsa in regim deschis.

Retrospectiva sportiva 2013: Titlul 24 pentru Steaua

Steaua a castigat titlul cu numarul 24 din palmares dupa o pauza de sapte ani, gratie egalului obtinut sambata seara, pe 4 mai, de Turnu Severin cu Petrolul, dar si a victoriei proprii, de vineri, cu Pandurii.

Retrospectiva sportiva 2013: Retragerea lui Alex Ferguson

Retragerea cea mai de marca din 2013 a fost cea a lui Alex Ferguson de la Manchester United.

Retrospectiva sportiva 2013: Simona Halep, cea mai buna sportiva romana din 2013

Simona Halep a depasit, dupa victoria de la Sofia din Turneul Campioanelor, cifra de 2. 000 de dolari castigati in tenis. Ea a reusit o urcare in clasamentul WTA de peste 30 de locuri in 2013! Iata pe scurt, in cifre ce a reusit ea in acest an, nu doar financiar, cat si pe teren.

Retrospectiva sportiva 2013: Vettel, dominator in Formula 1

Sebastian Vettel si-a continuat in 2013 marsul triumfat in Formula si a obtinut la finalul sezonului al patrulea titlu consecutiv.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )