Libnet.ro
UNICEF

15:15

Reuniune emotionanta. Brad Pitt si-a revazut copiii, pentru prima data, dupa divortul de Angelina Jolie

România Liberă România Liberă,
Reuniune emotionanta. Brad Pitt si-a revazut copiii, pentru prima data, dupa divortul de Angelina Jolie

Actorul american Brad Pitt si-a vazut copiii pentru prima data dupa ce, sotia sa, actrita Angelina Jolie, a depus actele de divort pe 19 septembrie. Actorul de 52 de ani si Jolie, 41 de ani, s-au hotarat asupra unui acord privind custodia temporara. continuă pe România Liberă

Brad Pitt a fost lasat sa isi vada copiii pentru prima data de cand Angelina Jolie a depus divort

Angelina Jolie a depus actele privind divortul de Brad Pitt pe 19 septembrie. Actrita a primis in urma solicitarii custodia temporara a celor sase copii pe care ii are cuplul, si de atunci Pitt nu a.

Angelina Jolie, la psiholog dupa despartirea de Brad Pitt

Angelina Jolie si cei sase copii ai sai au apelat la consiliere psihologica, dupa anuntul divortului de Brad Pitt, scrie people. com. Potrivit surselor citate, Jolie si copiii au inceput deja terapia,.

Si-a pierdut un prieten atunci cand el a intalnit-o pe Jolie. Celebritatile de la Hollywood sar in apararea lui Brad Pitt

Melissa Etheridge, cantareata de muzica country si buna prietena a lui Brad Pitt, o acuza pe Angelina Jolie ca a destramat casnicia, luandu-i apararea actorului, negand acuzatiile de abuz.

Soc la Hollywood. Actrita: Eu sunt iubita lui Brad Pitt!

Frumoasa Jennifer Gardner sustine ca e iubita lui Brad Pitt, actorul fiind recent despartit de Angelina Jolie. Garner, fosta sotie a lui Ben Aflleck si mama a trei copii, a vrut doar sa faca o gluma,.

Fosta dadaca a Angelinei Jolie reactioneaza in cazul divortului de Brad Pitt: Nu-l face pe sotul tau sa para un demon!

Femeia care a avut grija de Angelina Jolie in copilarie, o sfatuieste pe actrita sa nu-l scoata pe Brad Pitt din viata copiilor lor, fiind ingrijorata ca cei mici ar avea de suferit in urma acestui divort.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )