Libnet.ro
UNICEF

19:30

Reuniune de urgenta la TAROM: directorul companiei ar putea fi demis

România Liberă România Liberă,
Reuniune de urgenta la TAROM: directorul companiei ar putea fi demis

Director general al TAROM, Christian Edouard Heinzmann ar putea fi demis, transmite Realitatea TV. Decizia ar putea avea legatura si cu incidentul aviatic de ieri zile de la Budapesta, cand o aeronava TAROM a aterizat de urgenta pe aeroportul din capitala ungara, la doar cinci minute dupa decolare. in timpul ascensiunii, in avion s-a simtit fum, iar unii dintre pasageri sustin ca au observat ca una dintre elice se oprise din functionare. continuă pe România Liberă

UPDATE: Reuniune de urgenta la TAROM: directorul companiei a fost suspendat

Director general al TAROM, Christian Edouard Heinzmann a fost suspendat, vineri.

Consiliul de Administratie de la Tarom s-ar putea intruni vineri, 18 martie. Ce vor discuta sefii companiei aeriene

Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Tarom se va intruni vineri, 18 martie, au declarat surse din domeniu citate de Agerpres. Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a solicitat Autoritatii Aeronautice Civile din Romania sa finalizeze joi investigatia de la Tarom.

Situatie incerta la Tarom: Directorul General, Christian Heinzmann, suspendat din functia de manager de resurse. Activitatea de CEO nu s-a discutat pentru ca sedinta CA a ramas fara cvorum

Directorul General al Tarom, belgianul Christian Heinzmann, va fi suspendat din functia de accountable manager manager responsabil de resurse) din 22 martie, dupa un raport al Autoritatii Aeronautice Civile, a decis Consiliul de Administratie Tarom, a anuntat vineri ministrul Transporturilor, Dan Costescu. Cu toate acestea, CA-ul nu a mai putut discuta in sedinta si activitatea de management general pentru ca Heinzmann ar fi parasit sedinta, iar cvorumul nu a mai fost intrunit. Directorul Heinzmann a aratat o lipsa de responsabilitate de a-si asuma sa discute niste deficiente de management. Nu mi se pare in regula, a declarat ministrul care a precizat ca CA-ul se va reuni luni intr-o noua sedinta.

Directorul Companiei de Drumuri: Repararea autostrazii demolate incepe in aprilie si va fi facuta de CNADNR

Lucrarile de remediere a portiunii din autostrada A3 Orastie-Sibiu, inchisa si demolata partial in toamna anului trecut, la nici noua luni de la inaugurare, vor incepe in luna aprilie si vor fi facute de CNADNR, in regie proprie, prin utilajele pe care le detine si pe care le poate inchiria, a declarat seful Companiei de Autostrazi, Catalin Homor, la o conferinta organizata de Capital. Valoarea maximala pentru reparatii este de 5 milioane de euro, potrivit sefului de la drumuri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )