Libnet.ro
UNICEF

11:30

Reuniunea Consiliului National al PNL a inceput

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reuniunea Consiliului National al PNL a inceput

Reuniunea Consiliului National al PNL, la care urmeaza sa participe si presedintele Klaus Iohannis, a inceput, joi, la Romexpo, in prezenta a peste 3. 200 de liberali. continuă pe Ziarul Bursa

A inceput reuniunea Consiliului National al PNL

Reuniunea Consiliului National al PNL, la care urmeaza sa participe si presedintele Klaus Iohannis, .

Iohannis va participa la reuniunea Consiliului National al PNL

Presedintele Klaus Iohannis va participa joi la reuniunea Consiliului National al PNL, care va avea .

Vicepremierul Republicii Moldova, Andrei Nastase, la Reuniunea Consiliului National al PNL: in vreme ce Chisinaul a capitulat, Iohannis si liberalii au dus o lupta ca institutiile sa ramana libere (VIDEO)

Liberalii s-au reunit, joi, la Reuniunea Consiliului National al PNL. La eveniment participa si presedintele Klaus Iohannis, dar si vicepremierul moldovean Andrei Nastase, liderul Platformei Dreptate si.

Consiliul National PNL. Liderii liberali din Parlament critica cei doi ani si jumatate de guvernare PSD: `Am trait intr-o stare de asediu nedeclarata`

Raluca Turcan, liderul deputatilor PNL, si Florin Citu, liderul senatorilor liberali, au criticat, joi, maniera in care PSD a condus Romania in ultimii doi ani, in cadrul Consiliului National de la.

KLAUS IOHANNIS, LA CONSILIUL NATIONAL AL PNL Liberalii pregatesc campania pentru prezidentiale

Peste 3500 de lideri ai liberalilor sunt asteptati, astazi, la Romexpo, la reuniunea Consiliului National al PNL. La eveniment, parlamentarii, primarii si alesii locali ai PNL se vor intalni cu presedintele Klaus Iohannis.

Repetitie pentru prezidentiale. Klaus Iohannis participa azi la sedinta PNL. Rares Bogdan, instalat in conducerea partidului

Klaus Iohannis va participa, joi, la reuniunea Consiliului National al PNL. Evenimentul va marca lansarea neoficiala a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru alegerile prezidentiale din toamna. Liberalii isi vor alege un nou prim-vicepresedinte: Rares Bogdan.

Ludovic Orban, la Consiliul National PNL: Suntem partenerii presedintelui Klaus Iohannis, omul politic din Romania cu cea mai mare incredere, cel mai respectat pe plan extern (VIDEO)

Ludovic Orban a reafirmat, joi, la Consiliul National al PNL, sprijinul formatiunii pe care o o conduce pentru presedintele Klaus Iohannis in cursa catre un nou mandat din aceasta toamna, subliniind ca actualul.

Klaus Iohannis participa la Consiliul National al PNL: Evenimentul marcheaza lansarea neoficiala a candidaturii pentru un nou mandat de presedinte

Presedintele Klaus Iohannis va fi prezent, joi de la ora 18, la Consiliul National al PNL, eveniment care va marca si lansarea neoficiala a candidaturii pentru un nou mandat in alegerile de la finalul anului. Pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )