Libnet.ro
UNICEF

18:00

A reusit sa slabeasca 16 kilograme in doua saptamani. Ce dieta a urmat designerul Alexandru Ciucu

Antena3 Antena3,
A reusit sa slabeasca 16 kilograme in doua saptamani. Ce dieta a urmat designerul Alexandru Ciucu

A reusit sa slabeasca intr-un timp record Pentru a ajunge la aceste dimensiuni, Alexandru Ciucu a apelat la ajutorul unui medic nutritionist care nu doar ca i-a recomandat un anumit regim alimentar, dar l-a. continuă pe Antena3

Vremea se schimba radical in urmatoarele doua saptamani. Ce anunta meteorologii

Vesti nu tocmai bune de la meteorologi cu privire la perioada urmatoare. Desi urmatoarele doua saptamani vor fi caracterizate de o vreme in curs de incalzire la nivelul intregii tari, cu temperaturi ce.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme in incalzire, dar si precipitatii pe arii extinse la nivelul intregii tari

Urmatoarele doua saptamani vor fi caracterizate de o vreme in curs de incalzire la nivelul intregii tari, cu temperaturi ce vor atinge in zone din Banat, Crisana si Oltenia chiar si 17-18 grade Celsius, dar pe de alta parte precipitatiile, in special sub forma de ploaie, se vor intoarce in majoritatea regiunilor, atat pe 5 si 6 martie, cat si dupa data de 11 martie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, citata de Agerpres.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: maximele ating 18 grade Celsius in weekend

Vremea se va incalzi considerabil in urmatoarele zile, maximele ajungand chiar si la 18 grade Celsius in weekend. De saptamana viitoare insa temperaturile vor varia cu cateva grade de la o zi la alta, potrivit prognozei transmise, luni, pentru urmatoarele doua saptamani de catre Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Ioan Becali cere eliberarea. Solicitarea, la doua saptamani dupa ce a fost incarcerat

Ioan Becali a cerut Judecatoriei Slobozia eliberarea conditionata, urmand ca solicitarea sa se discute luni. Cererea de eliberare vine la doua saptamani dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare.

Giovanni Becali, cu un pas in afara puscariei la doar doua saptamani dupa ultima condamnare

Giovanni Becali ar putea iesi dupa gratii mai repede decat se astepta dupa ce pe 20 februarie s-a intors ca urmare a primirii sentintei definitive in dosarul mituirii judecatoare Geaninei.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a prezentat, luni, prognoza pentru perioada 5 18 martie, anuntand o incalzire accentuata a vremii, cu temperaturi care vor fi mai ridicate decat normalul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )