Libnet.ro
UNICEF

13:00

Reuters: Mai multi imigranti au blocat sinele ce duceau spre tunelul de sub Canalul Manecii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reuters: Mai multi imigranti au blocat sinele ce duceau spre tunelul de sub Canalul Manecii

Sute de pasageri au stat mai multe ore in cinci trenuri de mare viteza Eurostar dupa ce mai multi imigranti au blocat sinele ce duceau spre tunelul de sub Canalul Manecii. Imigrantii au incercat sa se urce in vagoane, potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

David Cameron respinge solicitarea ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati: Credem ca cel mai important lucru este sa incercam sa aducem pace si stabilitate in acea parte a lumii

Solicitarile ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu, au fost respinse de premierul britanic David Cameron, transmite DPA,.

Marea Britanie NU primeste mai multi refugiati. Ce a declarat David Cameron

Solicitarile UE ca Marea Britanie sa accepte mai multi refugiati dintre miile care vin in Europa dinspre nordul Africii si Orientul Mijlociu au fost respinse, miercuri, de premierul David Cameron.

Angela Filote: Sper ca vor exista cat mai multi investitori din Romania implicati in Planul Juncker. Principalul obiectiv al acestuia vizeaza relansarea economica in UE

Seful Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Angela Filote, si-a exprimat marti, speranta ca vor exista cat mai multi investitori din Romania care vor beneficia de finantare prin Planul Juncker, al.

Mai multi ministri europeni au convenit sa consolideze masurile de securitate in gari si trenuri

Mai multi ministri europeni au convenit sambata, la Paris, sa consolideze masurile de securitate in gari si trenurile internationale, dupa atacul dejucat intr-un tren Thalys pe ruta Amsterdam-Paris, la 21 august, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, relateaza BBC News Online.

Imigrantii au blocat traficul feroviar din Canalul Manecii

Traficul feroviar a fost blocat in noaptea de marti spre miercuri in tunelul de sub Canalul Manecii, dupa ce mai multi imigranti au patruns pe sine si chiar s-au urcat pe trenuri, relateaza Sky News, potrvit.

Tren cu sute de imigranti, BLOCAT la frontiera cu Austria. Care este motivul

Un tren ungar, in care se aflau 300 sau 400 de imigranti si care urma sa ajunga in Munchen, a fost blocat luni la frontiera cu Austria, la scurt timp dupa plecarea din Budapesta, a anuntat politia austriaca.

Tren cu imigranti blocat la frontiera cu Austria

Un tren ungar transportand intre 300 si 400 de imigranti cu destinatia Munchen sud-estul Germaniei) a fost blocat luni la frontiera cu Austria, la scurt timp dupa plecarea din Budapesta, a anuntat politia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )