Libnet.ro
UNICEF

07:30

Reuters: Suspectul atacului de la Strasbourg a fost ucis / El a fost mpuscat de fortele speciale

Hotnews Hotnews,
 Reuters: Suspectul atacului de la Strasbourg a fost ucis / El a fost mpuscat de fortele speciale

Cherif Cheka, suspectul din atacul d ela Strasbourg, ar fi fost ucis in aceasta seara, potrivit unor surse din politia franceza, citate de Reuters. Le Figaro scrie ca uciderea lui Cherif a avut loc in urma unei operatiuni dusa in districtul Meinau, langa cartierul Neudorf, unde Cherif Chekatt a reutit sa scape marti seara, la doua zile dupa atacul sangeros care a lovit centrul orasului. continuă pe Hotnews

Suspectul atacului de la Strasbourg a fost ucis / El a fost mpuscat de fortele speciale

Cherif Cheka, suspectul din atacul d ela Strasbourg, a fost ucis in aceasta seara, potrivit Reuters si. Le Figaro. Suspectul a fost reperat in jurul orei locale 21. 00 de o echipa a brigadei specializate de teren, in timp ce ratacea pe strada in cartierul Neudorf. Ei au incercat sa-l aresteze, dar el s-a intors spre politisti si a inceput sa traga. Ei au ripostat imediat si l-au neutralizat pe atacator, a declarat ministrul de Interne.

Autorul atacului de la Strasbourg a fost impuscat mortal de politistii francezi

Autorul atacului din Piata de Craciun de la Strasbourg a fost impuscat mortal de politia franceza, in urma unei operatiuni care s-a desfasurat, joi seara, in cartierul Meinau, in apropiere de Neudorf, unde fortele de ordine i-au pierdut urma lui Cherif Chekatt in noaptea sangerosului atac, informeaza Le Figaro.

VANATOAREA A LUAT SFARSIT! Autorul atacului armat de la Strasbourg a fost ucis de politisti

Cetateanul francez care a indoliat o lume intreaga dupa atacularmat de marti de la Strasbourg a fost impuscat mortal, joi, de politie, relateaza AFP si Reuters, potrivit Agerpres. Sursa citata mai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )