Libnet.ro
UNICEF

21:30

Revansa! Cornel Patrichi, din nou jurat intr-o emisiune concurs!

ADPM ADPM,
Revansa! Cornel Patrichi, din nou jurat intr-o emisiune concurs!

Cornel Patrichi, cunoscutul coregraf care a fost inlaturat anul trecut din echipa Dansez pentru tine, a semnat contract cu TVR 2, unde va fi jurat in cadrul unui concurs la care participa artisti talentati dornici sa se afirme. continuă pe ADPM

Autostrada Brasov-Comarnic, din nou amanata. Traseul se va schimba

Autostrada Brasov-Comarnic este din nou amanata, scrie adevarul. ro. De aceasta data, este vorba de niste modificari aduse la traseul soselei in zona statiunilor Sinaia, Busteni si Predeal. Astfel, viitoarea.

Vila creatorului de moda Gianni Versace, scoasa din nou la vanzare

Fosta resedinta din California a designerului italian Gianni Versace va fi scoasa, din nou, luni la vanzare, in cadrul unei licitatii, cu un pret de pornire de 25 de milioane de dolari.

Fresh! Celia colaboreaza din nou cu legendarul Shaggy pentru single-ul Tell me lies (Let your eyes)

Dupa ce la inceputul lunii August a lansat o frumoasa piesa de dragoste numita Let it burn, Celia revine si lanseaza un nou single alaturi de legendarul Shaggy, care se numeste Tell me lies Let your eyes). Compusa de cel mai bun producator din Romania, Costi Ionita, piesa este hrana spirituala pentru suflet si minte, .

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Rusii ne sar din nou in ajutor! Se ofera sa tina ei aurul de la Rosia Montana ca sa nu-l ia RMGC-ul

Rusii ne sar din nou in ajutor! Se ofera sa tina ei aurul de la Rosia Montana ca sa nu-l ia RMGC-ulSingurul roman care nu si-a spalat masina inainte de ploaia de aseara, acuzat ca are pile la INMHMai multe pisici, vazute in Bucuresti trecand pe langa maidanezi si mieunand batjocoritorSavantii au descoperit a 11-a porunca a lui Moise: Sa nu bagi in buzunar bricheta altuia din reflexDetaliul care face diferenta! Noul iPhone va fi mai scump ca vechiul iPhone.

Lady Gaga isi doreste sa colaboreze din nou cu Beyonce!

Excentrica artista a fost mai mult decat incantata cand, in urma cu trei ani, a colaborat cu colega sa de breasla pentru doua piese si anume Telephone de pe albumul lui Gaga, The Fame Monster, si pentru Video Phone de pe albumul lui Beyonce, I AmSasha Fierce. Lady Gaga a confirmat de curand faptul ca .

Raport SSIF Broker: Economia Romaniei va accelera din nou in trimestrul al treilea

Indicatorii macroeconomici din ultima perioada ai Romaniei exprima faptul ca economia va accelera din nou in trimestrul al treilea, evolutie sustinuta de dinamica cererii externe nete, cu premise de transpunere graduala la nivelul cererii interne in perioada urmatoare, se arata in Raportul Macroeconomic Mondial al SSIF Broker.

Codul Rutier se va schimba. Din nou!

MAI pregateste un nou proiect de modificare a Codului Rutier, desi abia a fost introdusa ultima revizuire. Potrivit propunerilor MAI, soferii care nu-si platesc amenzile in termen de 30 de zile de la primirea procesului verbal isi vor pierde permisul de conducere, anunta Mediafax.

Actiunile Fondului Proprietatea, din nou la maxim istoric

Actiunile Fondului Proprietatea FP) au atins vineri un nou maxim istoric, de 0,7105 lei, inchizand sedinta la o valoare de 0,7080/actiune, in crestere cu 1,29% fata de sedinta precedenta.

Actiunile Fondului Proprietatea, din nou la maxim istoric

Update 11:02 Actiunile Fondului Proprietatea FP) au atins, astazi, un nou maxim istoric, pretul urcand pentru cateva momente la 0,7120 lei. in jurul orei 10:40, titlurile Fondului erau cotate la 0,7105 lei, pret in crestere cu 0,35% fata de sedinta precedenta.

Bianca Dragusanu, din nou blonda, special pentru nunta

Bianca Dragusanu si-a schimbat look-ul special pentru nunta de la sfarsitul lunii. A cedat se pare insistentelor fanilor ei si si-a deschis culoarea parului si si-a vopsit suvitele din fata blonde. Continue reading .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )