Libnet.ro
UNICEF

05:15

Revenire de senzatie la Nationala Romaniei. Are 39 de ani si este un idol

Antena3 Antena3,
Revenire de senzatie la Nationala Romaniei. Are 39 de ani si este un idol

Portarul Bogdan Lobont, in varsta de 39 de ani, se numara printre jucatorii care au primit convocari preliminare pentru meciurile cu Kazahstan si Danemarca, ultimele pentru nationala Romaniei i. continuă pe Antena3

Christoph Daum, propunere-soc pentru Nationala Romaniei. Pe cine ar vrea neamtul antrenor in locul sau

Fostul selectioner Christoph Daum are o propunere-surpriza pentru locul pe care il lasa liber. Pe secundul sau, Ionut Badea. La plecarea din Romania, Daum a afirmat ca Ionut Badea ar fi o.

Cosmin Contra: Am avut un prim contact cu FRF, sunt dispus sa antrenez nationala Romaniei

Cosmin Contra a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca a avut un prim contact cu Federatia Romana de Fotbal pentru postul de selectioner. Tehnicianul celor de la Dinamo a precizat ca este dispus sa antreneze echipa nationala de fotbal a Romaniei.

Nationala Romaniei, inclusa in jocul FIFA 18. Ce tehnologii stau in spatele realizarii jucatorilor, de la Chiriches la Cristiano Ronaldo

Electronic Arts Romania a anuntat noua editie a seriei de jocuri video FIFA, care va avea lansarea pe data de 29 septembrie si care in urma unui parteneriat incheiat cu Federatia Romana de Fotbal va include si Echipa Nationala a Romaniei. Pe langa echipa tricolorilor, jocul include si toate elementele pe care nationala le aduce cu ea: tribune cu suporteri imbracati in tricourile echipei, bannere specifice Romaniei si au fost recreate imaginea si miscarile unora dintre membrii echipei cum ar fi Vlad Chiriches sau Costel Pantilimon. Iata noile tehnologii care au stat in spatele realizarii imaginii celor doi jucatori si ai vedeteleor interntionale din FIFA 18, precum Ronaldo sau Mesi.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )