Libnet.ro
UNICEF

07:30

Revenire de tot rasul in politica: Generalul Gabi Oprea a modificat o poza ca sa se laude ca a dat mana cu Obama. Reactia Internetului (FOTO)

B1 B1,
Revenire de tot rasul in politica: Generalul Gabi Oprea a modificat o poza ca sa se laude ca a dat mana cu Obama. Reactia Internetului (FOTO)

Gabriel Oprea si-a anuntat recent revenirea in politica sirelansare UNPR. Si, ca sa demonstreze ca este pe cai marisi pregatit sa apere din nou interesul national, fostul vicepremier a. continuă pe B1

Revenire de tot rasul in politica: Gabi Oprea a modificat o poza ca sa se laude ca a dat mana cu Obama. Reactia Internetului (FOTO)

Gabriel Oprea si-a anuntat recent revenirea in politica sirelansare UNPR. Si, ca sa demonstreze ca este pe cai marisi pregatit sa apere din nou interesul national, fostul vicepremier a.

FOTO UPDATE Cum a dat generalul Gabriel Oprea mna cu Barack Obama, n Photoshop

Gabriel Oprea a distribuit pe contul lui de Facebook o fotografie care pare sa fie modificata in Photoshop. Fotografia este intens distribuita pe retelele sociale, majoritatea opiniilor fiind ca este vorba de un trucaj. UPDATE Cum explica Gabriel Oprea imaginea.

FOTO Cum a dat generalul Gabriel Oprea mna cu Barack Obama, n Photoshop

Gabriel Oprea a distribuit pe contul lui de Facebook o fotografie care pare sa fie modificata in Photoshop. Fotografia este intens distribuita pe retelele sociale, majoritatea opiniilor fiind ca este vorba de un trucaj.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )