Libnet.ro
UNICEF

16:45

Review George Butunoiu: Cel mai bun kebab din Bucuresti?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Review George Butunoiu: Cel mai bun kebab din Bucuresti?

Casa aceea veche din Alecu Russo, unde se taie cu Icoanei si cu Dacia, e cunoscuta pentru fostul restaurant Aquarium, mare vedeta pe piata restaurantelor din Bucuresti o buna bucata de vreme. Apoi au mai fost niste restaurante si pizzerii dupa el, insa. continuă pe Wall-Street Ro

Ianis Hagi, cel mai bun jucator din Liga 1 in 2018

Cifrele sunt de partea lui Ianis Hagi cand vine vorba de productivitatea din teren in acest an calendaristic.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 23 - 29 NOIEMBRIE SIF Banat - Crisana, liderul cresterilor din BET-FI

Titlurile SIF Banat - Crisana SIF1), care au inregistrat o crestere de 3,16%, in intervalul 23 - 29 noiembrie, in raport cu moneda euro, reprezinta actiunile cu cel mai bun comportament din cadrul indicelui BET-FI, care include cele cinci societati de investitii financiare SIF-uri) plus Fondul Proprietatea FP), in perioada mentionata.

Cum arata cel mai SCUMP brad din lume. A costat peste doua MILIOANE de euro! (FOTO)

Cel mai scump brad din lume se afla in orasul Munchen din Germania. Acesta a costat 2,3 milioane de euro, cea mai scumpa fiind steaua din varful sau, pentru care s-au platit 21. 000 euro. De fapt, bradul este.

Dinamo, mancata la micul dejun de Ianis Hagi: Declaratie geniala a fiului Regelui dupa cel mai bun meci din cariera

Dupa cativa ani in care a fost promovat intens de tatal sau, Ianis Hagi 20 de ani) s-a ridicat pentru prima data la nivelul laudelor primite din partea Regelui.

A murit baronul Albert Frre, cel mai bogat om din Belgia

Antreprenorul belgian Albert Frere, cel mai bogat om din Belgia, potrivit clasamentului Forbes, a murit la varsta de 92 de ani, a anuntat luni grupul sau GBL, intr-un comunicat citat de AFP.

UPDATE A murit baronul Albert Frre, cel mai bogat om din Belgia

Antreprenorul belgian Albert Frere, cel mai bogat om din Belgia, potrivit clasamentului Forbes, a murit la varsta de 92 de ani, a anuntat luni grupul sau GBL, intr-un comunicat citat de AFP.

Ana Blandiana: Anul 2018 a fost cel mai umilitor an din istoria noastra recenta

Scriitoarea Ana Blandiana sustine ca anul 2018 a fost cel mai umilitor an din istoria noastra recenta, puterea avand ca singur obiectiv demantelarea statului de drept pentru a-si asigura astfel confortul delicventei.

Discursul emotionant al unui campion: Ce a declarat Luka Modrici dupa ce a devenit cel mai bun fotbalist al lumii

Pentru prima data din 2008 incoace, Balonul de Aur a fost castigat de un alt fotbalist in afara de Ronaldo sau Messi.

Cel mai mare castig din YouTube il are un copil de sapte ani: cati bani a facut pustiul in 2018

Un copil in varsta de doar sapte ani se afla pe primul loc in topul celor mai mari castiguri pe platforma video-sharing, dupa ce a strans peste 17 milioane de fani pe canalul lui de YouTube in decursul a trei ani.

Mugur Isarescu: Reducerea taxelor a dus veniturile fiscale la 26% din PIB, cel mai redus nivel din istoria noastra! Cine va avea curaj sa le creasca pentru a reechilibra situatia?

Tintirea inflatiei in Romania, misiune aproape imposibila? Ce a determinat cresterea preturilor in ultimul an? Majorarea haotica a preturilor la energie, deficitele mari, generate de politici publice cu iz electoral, si constructia bugetara realizata.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )