Libnet.ro
UNICEF

00:07

Review George Butunoiu: Mai bine decat un simplu steakhouse

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Review George Butunoiu: Mai bine decat un simplu steakhouse

La Estancia este un restaurant nou al Bucurestiului, deschis in vara lui 2017 in cartierul Primaverii, intr-o frumoasa casa boiereasca din elegantul si bogatul cartier, foarte aproape de Piata Charles de Gaulle. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO Cum s-a circulat luni dimineata in Capitala, in prima zi de scoala: Mult mai bine ca in alti ani / In unele zone traficul a fost mai lejer ca in weekend

In Bucuresti s-a circulat luni dimineata mult mai bine decat in alti ani la inceputul anului scolar. Traficul a fost unul mai bun in conditiile in care s-au luat unele masuri de preintampinare a aglomeratiei. In intersectiile importante au fost postati politisti de la rutiera. In zone precum Colentina, Militari sau Calea Mosilor s-a circulat la fel de bine sau chiar mai bine dacat intr-o zi de weekend. Probleme au aparut pe artere precum soseaua Bucuresti Ploiesti, Pipera, Berceni sau Prelungirea Ghencea. 21 In intersectia Sos Colentina cu Fundeni si Andronache, unde de obicei este haos, se circula fluent. 08 O zona cu problema ar fi intrarea dinspre DN109. 04 Artere cu circulatie mai ingreunata se regasesc in aceste momente pe Podul Basarab si zona Crangasi - Podul Grant 08. 58 Pe Colentina intre Str. Sportului si Sos Fundeni se circula fluent, ca intr-o zi de weekend 08:50 Pe Calea Mosilor se circula in conditii normale, fara vreo zona cu probleme08:35 Pe soseaua Virtutii se circula fluent, fara blocaje si zone cu trafic ingreunat 08:29 In zona Militari se circula in conditii normale, traficul este fluent. 08:18 In toate intersectiile importante sunt politisti de la Rutiera sau de la Politia Locala.

LIVETEXT FOTO Cum se circula in Capitala in prima zi de scoala: Mult mai bine ca in alti ani / In unele zone traficul e mai lejer ca in weekend

In Bucuresti se circula luni dimineata mult mai bine decat in alti ani la inceputul anului scolar. Traficul este unul mai bun in conditiile in care Politia Capitalei si Primaria Generala au luat unele masuri de preintampinare a aglomeratiei. 58 Pe Colentina intre Str. Sportului si Sos Fundeni se circula fluent, ca intr-o zi de weekend 08:50 Pe Calea Mosilor se circula in conditii normale, fara vreo zona cu probleme08:35 Pe soseaua Virtutii se circula fluent, fara blocaje si zone cu trafic ingreunat 08:29 In zona Militari se circula in conditii normale, traficul este fluent. 08:18 In toate intersectiile importante sunt politisti de la Rutiera sau de la Politia Locala.

Tudorel Toader: Anchetarea procurorilor care au facut dosarul OUG 13 este o consecinta mai mult decat fireasca

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca actiunea disciplinara demarata de Inspectia Judiciara impotriva celor trei procurori, care au anchetat modul de adoptare a OUG 13, reprezinta o consecinta mai mult decat fireasca.

Cresterea inflatiei din Anglia este mai rapida decat se astepta

Preturile britanice cresc mai repede decat se astepta pe piata, indicele preturilor de consum fiind 2,9%, in crestere fata de prognoze, cu un avans de 2,8% si cu 2,6% fata de august. Combustibilii auto si costurile de imbracaminte au fost contribuabilii principali, potrivit ONS. Castigurile in indicele preturilor, inclusiv costurile locuintelor au crescut la 2,7%, de la 2,6% in iulie, potrivit agentiei de stiri Financial Times.

O statie de metrou va fi redeschisa marti cu o zi mai devreme decat era planificat

Compania Metrorex va redeschide marti, 12 septembrie, statia de metrou Dimitrie Leonida, cu o zi mai devreme decat era planificat initial.

Deficitul comercial de aproape 7 miliarde euro in sapte luni, cu 33,1% mai mare decat in perioada similara a anului trecut

Deficitul balantei comerciale FOB/CIF) in perioada 1 ianuarie 31 iulie a fost de 6824,1 milioane euro, mai mare cu 1700,6 milioane euro decat cel inregistrat in perioada similara a anului trecut, a informat Institutul National de Statistica. Potrivit acestuia, in iulie, exporturile FOB au fost de 5224,5 milioane euro, importurile CIF au fost de 6211,3 milioane euro, rezultand un deficit de 986,8 milioane euro.

Se nasc tot mai putini copii. In primele 7 luni s-au nascut 104.000, cu 7500 mai putini decat anul trecut. Cateva consecinte socio-economice

In primele 7 luni s-au nascut putin peste 104. 000 de copii, cu 7500 mai putin decat in aceeasi perioada a anului trecut, arata datele transmise luni de Institutul National de Statistica INS). Sporul natural a ramas negativ, ba chiar s-a accentuat. Daca in primele 7 luni din 2016, numarul decedatilor il depasea cu 38. 000 pe cel al nou-nascutilor, in acest an diferenta dintre cei veniti pe lume si cei care au plecat dintre noi a urcat la 50. Asta inseamna ca in cativa ani vom avea mai putini elevi la scoala, apoi mai putina forta de munca activa dar si un necesar de corp profesoral. Efectele negative sunt insa mult mai multe.

Un fenomen mai periculos decat un uragan are loc pe coasta de est a Statelor Unite. Se intampla chiar si cand este soare

Coasta estica a SUA este amenintata de inundatii. Conform studiului realizat de savantii de la Universitatea Bonn, statele Virginia, Carolina de Nord si Carolina de Sud sunt cele mai predispuse la aceste.

Veniturile americanilor au ajuns la maxime istorice, dar discrepantele se adancesc: O familie de asiatici castiga de peste doua ori mai mult decat una de afro-americani / Ce se va intampla cu economia SUA sub Administratia Trump?

Veniturile clasei medii din SUA au crescut anul trecut pana la cel mai inalt nivel inregistrat vreodata, in conditiile in care saracia a scazut, iar ciatricile recesiunii din ultimul deceniu incep sa dispara.

Preparatele benefice din Ashwaganda, planta care imunizeaza organismul si ne ajuta sa ne odihnim mai bine

Folosita de sute de ani in medicina ayurvedica, Ashwaganda Withania somnifera) devine tot mai populara si in fitoterapia moderna, datorita capacitatiilor demonstrate de studii pe care substantele active ale plantei le au in inmultirea anticorpilor.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3142 seconds )